Oktay Kaynarca, Deniz Çakır'ın eski sevgilisiyle neden tartıştı?

“Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinin Hızır Çakırbeyli’si Oktay Kaynarca, eski sevgilisi Deniz Çakır’la geçmişte aşk yaşayan operacı Güvenç Dağüstün’le neden karşı karşıya geldi?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinin Hızır Çakırbeyli’si Oktay Kaynarca, Bebek’te kameralara takıldı. Dizide ünlü aktörün annesi Hayriye Çakırbeyli’yi canlandıran Sabina Toziya, beyninde tespit edilen tümör nedeniyle ülkesi Makedonya’ya apar topar ameliyata alındı.

Sağ tarafına felç inen 72 yaşındaki Toziya’nın oğlu, ameliyat sonrası kemoterapi ve fizik tedavi süreci çok uzun süreceği için annesinin diziden ayrılmasını istedi. Bu nedenle usta oyuncuya “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”ın son bölümünde cenaze sahnesi yazıldı. Oktay Kaynarca “Sabina bizim enerji kaynağımız” dedi.

Ünlü aktör, geçmişte eski sevgilisi Deniz Çakır’la da beraberlik yaşayan operacı Güvenç Dağüstün’ün attığı tweet’e gösterdiği tepkiyle de son günlerde sosyal medyada gündem oldu.
Her şey Güvenç Dağüstün’ün "Acayip bir kâbus gördüm dün gece... İbo Show'a katılmışım. Kan ter içinde sıçradım yataktan” tweet’ini atmasıyla başladı.

Geçtiğimiz haftalarda İbo Show’a konuk olan Oktay Kaynarca bu tweet’ten haberdar olunca sinirlendi ve Dağüstün’e “Çok mu korkunçtu? Sana daha korkunç o kadar şey sıralarım ki, sevgili Güvenç Dağüstün, yaptığın yapmadığın, 'Korkunç ve kabus' kelimelerini bir daha kullanmazsın! Herkese her şeye önyargı sana da aynı bakış açısı hakkını yaratır. Kapiş?" mesajını attı.

Dağüstün’de Kaynarca’ya "Tercih meselesi Oktay'cım. Ben tercih etmem. Kaç arkadaşım gitmiş ayrıca... Benim üzüntüm o arkadaşlarımı sevdiğimden kaynaklıdır. İsim vesaire de yazmadım. Telefonlaşacak kadar da yakınız. Çok sevgiler" yanıtını verdi. Bunun üzerine Kaynarca “Arkadaşlarının yerine üzülmek! tercih meselesi! İlk aklına geleni yazmak! Sen bu akşam bir bunların üstüne yat düşün! Özgürlük, özgürlük, özgürlük ama eşit ve kırmadan dökmeden!" mesajıyla ünlü operacıya ders verdi.