Oktay Kaynarca kime "Kişiliksiz ve iğrenç" dedi?

Oktay Kaynarca sosyal medyada ortaya atılan sevgilisi Gizem Acar’ın 3 aylık hamile olduğu iddiasına nasıl ateş püskürdü?

Oktay Kaynarca Türk Sineması’nın 106. yılı onuruna düzenlenen özel gecede efsane aktör Göksel Arsoy’un elinden ödül aldı. Kaynarca, 84 yaşındaki Arsoy’un sahneden inmesine de yardımcı oldu.

Aynı gün sosyal medyada bir hesap ünlü oyuncunun geçen yaz beraber Bodrum’da görüntülendiği 25 yaşındaki manken sevgilisi Gizem Acar’ın 3 aylık hamile olduğunu, Oktay Kaynarca’nın da baba olacağını öne sürdü. Ünlü oyuncu sosyal medyadan yaptığı şu yazılı açıklamayla iddiayı sert bir dille yalanladı:

“Sosyal medya hesapları üzerinden sözüm ona magazin vesaire adı altında soytarılık yapan ve bu hesapları yöneten kimliksiz insanlara itibar etmeyin. Gıyabımda asılsız haber yapan bütün bu hesapların kapatılması için yasal süreci başlattım."

Hızını alamayan oyuncu akşam da ödül gecesinde maskesini taktı ve bu kez kameraların önünde açtı ağzını yumdu gözünü... Ünlü oyuncu sosyal medya yasasının bir an önce hayata geçirilmesini gerektiğini ifade etti. Oktay Kaynarca sevgilisinin hamile olduğunu yazan adresi kullanan kadınla da hesaplaşacağının altını çizdi.