Okul tuvaletinde üstünü sıyıran anaokulu öğretmeni velileri ve okul müdürünü çıldırttı! 'İş yerinde yaramazlık'

Amerika'nın Massachusetts eyaletinde bir okulda anaokulu öğretmeni olan Brenna Percy, okulun tuvaletinde ayna karşısında üstünü çıkararak, 'iş yerinde yaramazlık' pozu verdi.

Okul tuvaletinde üstünü sıyıran anaokulu öğretmeni velileri ve okul müdürünü çıldırttı! 'İş yerinde yaramazlık'

Anaokulu öğretmeninin okulun tuvaletinde ayna karşısında paylaştığı üstsüz pozu okul müdürünün eline geçti. Amerika'nın Massachusetts eyaletinde anaokulu öğretmeni olan Brenna Percy, OnlyFans hesabından ayna karşısında tişörtünü kaldırarak poz verdi.

Okul tuvaletinde üstünü sıyıran anaokulu öğretmeni velileri ve okul müdürünü çıldırttı! 'İş yerinde yaramazlık' - Resim : 1

'İŞ YERİNDE YARAMAZLIK' NOTUYLA PAYLAŞTI

Amerika'da bir anaokulunda öğretmenin yaptığı o paylaşımla veliler ve okul müdürü ayağa kalktı. Anaokulunda görev yapan öğretmen, teneffüste okul tuvaletine girip ayna karşısında fotoğraf çekildi. Üstünü sıyıran öğretmen, iç çamaşırlı fotoğrafını 'iş yerinde yaramazlık' notuyla paylaştı.

VELİLER İLE OKUL MÜDÜRÜ ÇILDIRDI

OnlyFans hesabından okul fotoğrafını paylaşan öğretmenin o pozu velilerin ve okul müdürünün eline geçti. Herkesi ayağa kaldıran o fotoğraf sebebiyle öğretmenin işine son verildi.

Okul tuvaletinde üstünü sıyıran anaokulu öğretmeni velileri ve okul müdürünü çıldırttı! 'İş yerinde yaramazlık' - Resim : 2