Öldürdüğü ailenin cesetleriyle üç gün yaşadı! Yemeklerini yedi alkollerini içti

Bir adam, kendisini sosyal medyadan engelleyen 25 yaşındaki bir kadından intikam almak istedi. Bunun için kadında dahil bir anne iki kızını zalimce öldürdü. Acımasız katil bununla da kalmadı, cesetlerle üç gün aynı evde yaşadı. Tutuklanan adam ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Öldürdüğü ailenin cesetleriyle üç gün yaşadı! Yemeklerini yedi alkollerini içti

Bu ayın başlarında Kim Tae-hyun isimli katil, bir anne ve iki kızını kendi evlerinde vahşice öldürdü. Hasta adam, kendisini sosyal medyadan bloke eden 25 yaşındaki kadının intikamını, ailesini ve kadını öldürerek almak istedi. Mart ayında cinayeti gerçekleştiren Tae-hyun, aileyi öldürdükten sonra cesetleriyle üç gün boyunca yaşadı.

Öldürdüğü ailenin cesetleriyle üç gün yaşadı! Yemeklerini yedi alkollerini içti - Resim : 1

Güney Kore'de gerçekleşen olayda kurbanların ismi henüz açıklanmadı. Bu zamana kadar katilin mütevazı bir hayat sürdüğü öğrenildi. Sadece bir keresinde sosyal medya üzerinden birini taciz ettiği için para cezasına çarptırıldığı ortaya çıktı. Ayrıca bir kumarhanede para mühürlediğinden şüphelenildikten sonra baltalandığı bildirildi.

Tae-hyun ve kadının tanışması

Tae-hyun gibi öldürdüğü kadın da büyük bir oyuncuydu ve sık sık oyun kafelerine giderdi. Kafelerde arkadaşlarıyla League of Legends oynardı. Geçen Noel, oyun arkadaşlarından bazılarıyla buluştu. Ama bu sefer aralarında yeni bir yüz vardı. Bu kişi Tae-hyun'du.

Öldürdüğü ailenin cesetleriyle üç gün yaşadı! Yemeklerini yedi alkollerini içti - Resim : 3

Kadını takıntı haline getirdi

Tae-hyun kadına duygusal hisler beslemeye başladı ve bir süre sorna kadını takınıt haline getirdi. Ne yazık ki duygularına karşılık bulamadı. Duygularının yerini öfke alan Tae-hyun, bir taciz kampanyası başlattı. Kadının aramalarını, yazılı ve sesli mesajlarını ifşa edecekti. Fakat kadın adamı engelledi. Bunun üzerine Tae-hyun kadının yeni telefon numarasını buldu ve internette neler yaptığını takip edebilmek için sahte sosyal medya hesapları açtı.

Öldürmeden öncedetaylı bir plan yaptı

Bodrum katında tek başına yaşayan Tae-hyun, bir plan yapmaya başladı. Bir katile dönüşmeden önce internette 'Acil saklanacak yerler' ve 'Bir insan nasıl çabuk öldürülür' gibi aramalar yaptığı öğrenildi. 21 Mart 2020'de planını uyguladı. Kadının nerede yaşadığını sosyal medyadaki eski bir fotoğrafın üzerinde yazılı olan adresten biliyordu. 

Öldürdüğü ailenin cesetleriyle üç gün yaşadı! Yemeklerini yedi alkollerini içti - Resim : 5

Kargocu olarak kadının evine gitti

Silahını alıp kargocu olarak kadının yaşadığı apartmana geldi. Evde kadının 22 yaşındaki kız kardeşi vardı. Kadın, paketi dışarıda bırakması istedi, ancak dakikalar sonra kapının açıldığını duydu. Kapı açılana kadar sessiliğini korudu ve saklandı. Ardından kapıyı açan genç kadın katil tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Kardeşinden sonra annesini de öldürdü

Tae-hyun o gecenin ilerleyen saatlerinde eve gelen kadının annesini de öldürdü. Bir saat sonra, takip ettiği kadın annesinin ve kız kardeşinin cesetlerini buldu. Kadın da aynı akıbete uğradı ve sevdikleri gibi boynundan bıçaklandı.

Öldürdüğü ailenin cesetleriyle üç gün yaşadı! Yemeklerini yedi alkollerini içti - Resim : 7

Üç gün evlerinde kaldı, yemek yedi, alkol içti

Tae-hyun, üç gün boyunca onların evlerinde kalıp yemeklerini yedi ve  alkollerini içti. Soğuk kalpli katil kendine zarar vermeye çalıştı ancak başarısız oldu. Katilin üç ceset arasında yaşadığını gören kadının arkadaşları 72 saat sonra polisi aradı.

Ömür boyu hapse mahkum edildi

Katil, yaptıkları için özür diledi fakat ömür boyu hapse mahkum edildi. Savcılar ölüm cezasını talep etti ancak bu mahkeme bu teklifi reddetti. Hayatta kalan aile üyeleri, parmaklıklar ardındaki yaşayan katilin hak ettiği cezatı almadığını ve cezaya itiraz etmeyi düşünüyorlar.

Tüyler ürpertici olay Güney Kore'yi derinden sarstı. Ülke, bu tarz sosyal medya katillerine 29 gün yerine beş yıla kadar hapis cezası verilmesini öngören bir yasa tasarısını onayladı.