Bond kızı, koronavirüsten nasıl kurtulduğunu anlattı!

Ünlü oyuncu Olga Kurylenko, koronavirüse yakalanmıştı. Bond kızı, virüsten nasıl kurtulduğunu anlattı.

Geçtiğimiz hafta koronavirüse yakalandığını açıklayan 40 yaşındaki oyuncu Olga Kurylenko, instagram sayfasından iyileştiğini duyurmuştu.

'James Bond' filmiyle tanınan ünlü oyuncu Olga Kurylenko, koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklamış ve kendini eve kapatmıştı.

Covid-19 hastalığının semptomlarından 2 haftada tamamen kurtulduğunu duyuran güzel oyuncu, dört yaşındaki oğlu Alexander Max Horatio ile birlikte çekilen bir fotoğrafı instagram sayfasında paylaşmıştı.

Bond kızı şunları söylemişti: "Tamamen iyileştim. Bir hafta boyunca kötü hissediyordum, çoğunlukla yataktaydım ve uyudum. Ateşim vardı ve başım çok ağrıyordu. İkinci hafta ateşim düştü fakat hafif bir öksürük başladı, çok yorgun hissettim. İkinci haftanın sonuna kadar kendimi tamamen iyi hissetmeye başladım."

Karantina günlerinde beslenmesine çok özen gösteren Kurylenko , "En çok tükettiğim gıda sarımsak oldu" diye bir açıklama yaptı.

 

Bağışıklık sistemini güçlendirmek için bol bol sarımsak tüketen Olga Kurylenko, sözlerine şunları ekledi: "Sarımsağın yanı sıra bol su tükettim. Suyun içerisine de limon koydum."