Ölüm kaldırımda yürürken yakaladı... Üzerlerine TIR devrildi

Kavşakta bir taksi ile çarpışan TIR kontrolden çıkarak devrildi. O sırada kaldırımda yürüyen Erol Yılmaz ve Özgür Aydemir, devrilen TIR'ın altında kalarak feci şekilde can verdi.

Ölüm kaldırımda yürürken yakaladı... Üzerlerine TIR devrildi

İzmir Bergama'da korkunç bir olay yaşandı. Kavşakta bir taksiyle çarpışan TIR, kontrolden çıkarak devrildi. O sırada her şeyden habersiz kaldırımda yürüyen iki kişi devrilen TIR'ın altında kalarak feci şekilde can verdi. Kazada araçlarda bulunan 5 kişi de yaralandı.

Murat Soydan idaresindeki TIR, Bergama Necla-Mithat Öztüre Devlet Hastanesi kavşağında, Ramazan Çınar'ın kullandığı ticari taksiyle çarpıştı.

Çarpışmanın ardından kontrolden çıkan TIR devrildi. Bu sırada kaldırımda yürüyen Erol Yılmaz (46) ve Özgür Aydemir (37) tırın dorsesinin altında kaldı. İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Erol Yılmaz'ın kaza yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi.

Yaralanan Özgür Aydemir, sürücüler ile otomobildeki Numan Şahinoğulları, Zehra Şahinoğulları ve Şerife Gülşen, sağlık ekiplerince Bergama Necla-Mithat Öztüre Devlet Hastanesine kaldırıldı. Özgür Aydemir, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.