İki kamyonun arasında kalan araçtan sağ çıktı

Brezilya'da iki kamyonun arasına sıkışan otomobilden sağ kurtulan adam büyük bir mucize yaşadı. Sağ olduğunu belli etmek için bulabildiği boşluktan elini çıkaran adamı itfaiye ekipleri kurtardı.

İki kamyonun arasında kalan araçtan sağ çıktı

TV100.COM - İnanılmaz kaza Brezilya'da meydana geldi. Davi Cardoso isimli şahıs, iki kamyonun arasında sıkıştı. Öndeki kamyonun aniden durmasının ardından frene basan Cardoso'nun arkasındaki kamyon zamanında frene basamayınca aracı öndeki kamyon ile arasında sıkıştırdı. Adeta kağıt gibi büzüşen araçta sıkışan adam, mucize eseri hayatta kalmayı başardı.

Olayın ardından ilk şoku atlatan Cardoso, yaşadığını belli edebilmek için bulduğu bir boşluktan elini çıkardı ve yardım istedi. Genç adamın hayatta olduğunu anlayan insanlar acil olarak yardım çağırdı. Kaza yerine gelen itfaiye ekipleri, uzun ve titiz bir çalışamın ardından genç adamı sıkıştığı arabadan kurtarmayı başardı.

"Beni dışarı çıkarın"

Korkunç kazadan kırık bir leğen kemiği ile kurtulmayı başaran 35 yaşındaki Davi Cardoso, olay esnasında evine dönmeye çalıştığını ifade ederek, "Kısa süreli bilinç kaybının ardından kendime geldiğimde sıkıştığımı fark ettim. Önce seslenmek istedim ancak göğsümde büyük bir acı vardı. Ardından bulabildiğim bir boşluktan elimi çıkardım ve salladım. O sırada yaşadığımı anladılar. Ardından gücümü toplayıp, seslenerek yardım istedim" dedi.

Olayı haber almasının ardından kaza yerine giden Cardoso'nun kardeşi Mateus, itfaiye ekiplerinin büyük başarısı sonucu kardeşinin kurtarıldığının altını çizerek, "Yaklaşık 3 saat boyunca uğraştılar ve kardeşimi kurtarmayı başardılar. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır" diye konuştu.