Önce birlikte oldu sonra 1200 TL gasp edip bıçakladı! "Verdiğim 200 TL'yi geri vermesini istedim"

Antalya'da 32 yaşındaki N.K. adlı kadın, para karşılığı birlikte olduğu S.A. adlı şahıs tarafından 1200 TL gasp edildikten sonra bıçaklı saldırıya uğradı. S.A. adlı şahıs polis ekipleri tarafından yakalanırken N.K. ise tedavi edilmek üzere hastaneye götürüldü.

Önce birlikte oldu sonra 1200 TL gasp edip bıçakladı! "Verdiğim 200 TL'yi geri vermesini istedim"

Dün akşam saatlerinde Kepez ilçesi Göksu Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre N.K. ile 200 TL karşılığında anlaşıp, birlikte olan S.A., daha sonra kadından üzerindeki parayı istedi. Olumsuz yanıt alınca N.K'nin üzerinde bulunan 1200 TL'yi gasbeden S.A., daha sonra kadını bıçakla dizinden, baldırından koltuk altı ve yüzünün sol tarafından yaraladı. Kan içinde kalan N.K. çağrılan ambulansla Kepez Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

"Verdiğim 200 TL'yi geri vermesini istedim"

Olay sonrası harekete geçen Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, şüpheli S.A.'yı yakalayıp gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen S.A., ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. S.A'nın  polise verdiği ifadesinde, "Verdiğim 200 TL'yi geri vermesini istedim. Parayı vermediği gibi karşılık verince sinirlendim" dediği öğrenildi.