Önce öldürdü, sonra intihar etti!

Denizli'de 7 bin lira alacağı olduğunu iddia ettiği kişinin evine giden Hüseyin Arslan, yaşanan tartışma sonrası 2 çocuk babası Ramazan Küçük'ü başından tabancayla vurduktan sonra aynı tabancayla kendini başından vurarak intihar etti.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yaşanan olayda iddialara göre Hüseyin Arslan 7 bin lira alacağı olduğu Ramazan Küçük'ün evine gidip parasını istedi. Arslan ile Küçük'ün alacak verecek tartışması kanlı bitti.

Hüseyin Arslan, tabanca ile iki çocuk babası Ramazan Küçük'ü başından vurarak öldürdü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri yaptıkları çalışmada bir iş yerinin kamerasında katil zanlısı Arslan'ın görüntüsüne ulaştı.

Jandarma, kimliğini tespit ettiği Arslan'ı yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler aramalara devam ederken boş bir tarlada ceset bulunduğu haberi geldi.

Yapılan incelemede tabanca ile intihar etmiş olan kişinin Ramazan Küçük'ü öldüren Hüseyin Arslan olduğu belirlendi. Jandarmanın olayla ilgili yürüttüğü soruşturma sürüyor.