Survivor’da şok üstüne şok! Acun Ilıcalı açıkladı! Yarışmaya devam edemeyecek! Peki şimdi ne olacak?

Yarışmalardan çok sürekli kavgalar, diskalifiyeler ile gündeme gelen Survivor’da bir şok daha yaşandı. Acun Ilıcalı’nın önemli anlarda ve önemli kararların verileceği haberler anında topladığı konseyde kötü haberi verdi. 

Survivor’da şok üstüne şok! Acun Ilıcalı açıkladı! Yarışmaya devam edemeyecek! Peki şimdi ne olacak?

Survivor’da kavgalar ve diskalifiyelerin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Çağrı’nın Murat Ceylan’ın üzerine yürümesi gündem olmuş ve Acun Ilıcalı’da acil durum konseyini toplayarak Çağrı’yı sert bir dille uyarmıştı ve uygulanacak yaptırımı da söylemişti.

Acun Ilıcalı acil durum konseyinde bir şok gelişmeyi daha duyurdu. Kimsenin beklemediği gelişme ise Barış Özbek ile ilgiliydi. Acun Ilıcalı Barış Özbek’in sağlık sorunlarından dolayı devam edemeyeceğini açıkladı. Ünlüler takımı aldıkları haber karşısında adeta şok geçirdi. 

Acun Ilıcalı Barış Özbek’in yarışmaya devam edemeyeceğini acil durum konseyinde şu sözlerle duyurdu.

“Survivor Barış Özbek için sona erdi”

Bu konseyleri önemli anlarda, önemli haberlerde yapıyoruz ver bir olaydan çabuk haberiniz olmanız gerekiyorsa biz bu konserleri yapıyoruz. 

Barış biliyorsunuz birazcık mide rahasızlığı geçiriyor ve kontrol altında tutuluyordu. Birkaç gündür midesindeki rahatsızlık doktorumuz Metin kuş tarafından incelendi ve Türkiye ile görüşmeler yapıldı.

Bize gelen son rapor Barışla ilgili şu anda midesinde bir rahatsızlık var ve bu açlıktan dolayı da nüksediyor. Tabii ki bunun üzerine bizim bu konuyla ilgili bütün çabamız barışın durumunun ne olacağı idi.

Bununla ilgili de doktorumuz Metin Kuş bütün teklifleri yaptıktan sonra şöyle bir sonuç ortaya çıkıyor. Açlık devam ederse, Barış'ın şu anda yaşadığı sıkıntı daha kötüleşebilir ve kalıcı hasarlar bırakabilir.

Şu konuda emin olabilirsiniz. Bununla ilgili pozitif her yol denenerek “Acaba pozitif olabilir mi?” şeklinde araştırma yapılarak alınmış bir karar ve doktorumuzun şu anda verdiği karara göre Barış Özbek için Survivor sona erdi.