Onur Akay açıkladı! Serdar Ortaç ölüm tehditleri alıyor

Magazin basınında ‘Felaket Tellalı’ olarak anılan ses sanatçısı Onur Akay, ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’la ilgili şoke eden bir açıklama yaptı. Akay, Ortaç'ın ölüm tehdidi aldığını iddia etti.

Onur Akay açıkladı! Serdar Ortaç ölüm tehditleri alıyor

Kumarda milyonlar kaybettiği iddia edilen şarkıcı Serdar Ortaç’ın ölüm tehdidi aldığı iddia edildi.

Duyurduğu ölüm ve hastalık haberlerinden dolayı magazin basınında ‘Felaket Tellalı’ olarak anılan ses sanatçısı Onur Akay, ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’la ilgili şoke eden bir açıklama yaptı. 

Sık sık kumar alışkanlığıyla ve bu nedenle kaybettiği paralarla ve borçlarıyla gündeme gelen Ortaç, zor durumda kaldığı için tüm şarkılarının telif haklarını sattığı ve 5 yıllık bir süre karşılığında 1 milyon TL aldığı iddia edilmişti. Ortaç’ın hazırlıkları devam eden ‘Best Of Serdar’ albümünün haklarını da 200 bin TL’ye Ozan Çolakoğlu’na sattığı yine iddialar arasındaydı. 

Kıbrıs’ta siyaset, sanat ve basın camiasından çok önemli kaynakları olduğunu söyleyen ünlü sanatçı Onur Akay, “O kaynaklardan öğrendiğim bilgiye göre, Serdar Ortaç kumar borcu nedeni ile ölüm tehdidi alıyormuş ve onun üzerine kredi çekmiş. Ayrıca şarkılarının da telif haklarını satmış. Serdar Ortaç kumarda 459 bin 670 dolar kaybetmiş” dedi.

Onur Akay şöyle devam etti:

“Şarkılarının telif haklarını satmış, hem de parası kalmayınca evinde kumar oynamak için bir iş adamına satmış. Şarkılar Serdar Ortaç’ın imzası ile kalsa da artık 5 yıl boyunca telif hakkı alamayacak. 

Şarkıları nerede çalınsa, kim okusa parası sattığı iş adamına gidecek.”

Serdar Ortaç ise "10 milyon TL bankaya kredi borcum var. Eski eşim Chloe Loughnan'a 600 bin TL nafaka borcumda var. Benim de aylık yaklaşık 500 bin TL harcamam var" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Posta