Ordu'da denizde cesetleri bulunmuştu! 2 genç aynı anda toprağa verildi!

Ordu'da dün sabah saatlerinde birisi deniz kıyısına vurmuş, diğeri ise denizde bulunan iki gencin cenazeleri toprağa verildi. Aynı anda yapılan cenaze törenine Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda yakınları katıldı.

Ordu'da denizde cesetleri bulunmuştu! 2 genç aynı anda toprağa verildi!

Ordu’nun Altınordu ilçesi Şarkiye Mahallesi’nde dün sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, deniz kenarında hareketsiz şekilde duran erkek şahsı gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Yapılan incelemelerde hayatını kaybeden şahsın Göktan Sedat Günaydın (20) olduğu belirlendi.

OLAYDAN BİR SAAT SONRA İKİNCİ CESET DENİZDE BULUNMUŞTU

Olayın ardından bir kişinin daha kayıp olduğu ihbarını alan polis ekipleri, alanda yeniden çalışmalara başladı. Dalgıç polisleri, denizde yaptıkları aramda suyun içerisinde yaklaşık 3 metre derinlikte Muhammet Hekimoğlu’nun (19) bedenine ulaştı. Her iki cenaze, cumhuriyet savcısının incelemeleri ve polis ekiplerinin yaptıkları çalışmaların ardından Ordu Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Ordu'da denizde cesetleri bulunmuştu! 2 genç aynı anda toprağa verildi! - Resim : 1

AYNI ANDA TOPRAĞA VERİLDİLER

Hayatını kaybeden iki kişi için Altınordu ilçesi Arpaköy Mahallesi’nde, Muhammet Hekimoğlu’nun baba evinin önünde cenaze töreni düzenlendi. Aileler burada taziyeleri kabul ederken, cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından cenazeler, aynı mahalledeki aile kabristanlığına defnedildi.

Cenaze törenine Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda yakınları katıldı.