Sahne kıyafeti sözlerine ateş püskürmüştü! Orhan Gencebay'dan flaş hamle

Sanatçı Orhan Gencebay'ın etilerde bir mekan çıkışı son zamanlarda gündem olan sahne kıyafetleriyle ilgili olarak söylediği sözlere şarkıcı Gülşen konser verdiği bir mekanda sert bir yanıt vermişti. Orhan Gencebay, Gülşen'in sözlerine yanıt verdi ve "Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim" dedi.

Sahne kıyafeti sözlerine ateş püskürmüştü! Orhan Gencebay'dan flaş hamle

Ünlü sanatçı Orhan Gencebay, ailesi ile birlikte etilerde bir mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlamıştı. Son dönemin tartışma konusu olan sahne kıyafetleriyle ilgili olarak, "Her şeyin bir dengesi vardır, onu bulmak ve uygulamak lazım. Bu edeple ilgili, akılla ilgili, eserin yapısıyla ilgili, her şeyden önce insana yakışan olması lazım" ifadelerini kullanmış ve bu sözler şarkıcı Gülşen'i rahatsız etmişti.

Şarkıcı Gülşen ise geçtiğimiz akşam sahne aldığı bir mekanda Orhan Gencebay'ın sözlerine 'Namus' şarkısını seslendirdikten sonra "Arkadaşlar, ülkemizin şarkısı bu şarkı, ilan ediyorum. 'Namuslu görünmek kimlere kalmış!' diyerek buraya nokta koymak istiyorum." ifadelerini kullanarak karşılık verdi. 

Bu sözlerin ardından konuyla ilgili Orhan Gencebay'dan yeni bir açıklama geldi. 

"Sözlerim Gülşen'e yönelik değil"

Orhan Gencebay, sözlerinin Gülşen'e yönelik olmadığını belirterek özür diledi: "Hayatımda kimseye ne kötü bir söz söyledim ne de dedikodu yaptım. Ülkemizde herkes özgürdür.

Ben 'Gülşen Hanım yanlış bir şey yaptı' demedim, demem de! Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.

Gülşen benim evladımdır. Bu söz, ağır bir sözdür bana. Fakat yine de belli bir ölçüde hoş görebilirim. Böyle bir sözle muhatap olmayı kesinlikle istemezdim" ifadelerini kullandı.