Örümcek Adam filmi konusu ne, oyuncuları kim? Örümcek Adam filmi hangi ülke yapımı?

Senaryosunu David Koepp ve Scott Rosenberg'in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sam Raimi'nin oturduğu, başrolünde Tobey Maguire'nin yer alığı Örümcek Adam filmi, bu akşam izleyici ile buluşuyor. Örümcek Adam filmi konusu ne, oyuncuları kim? Peki, Örümcek Adam filmi hangi ülke yapımı?

Örümcek Adam filmi konusu ne, oyuncuları kim? Örümcek Adam filmi hangi ülke yapımı?

David Koepp ve Scott Rosenberg'in kaleminde çıkan, Sam Raimi'nin yönetmenliğini üstlendiği Örümcek Adam filmi bu akşam Kanal D'de sinemaseverler karşısına çıkıyor. 2002 yapımı aksiyon/bilim kurgu türündeki Örümcek Adam filmi konusu ne, oyuncuları kim? Marvel Comics karakterine dayanan Örümcek-Adam üçlemesinin ilk taksiti olan Örümcek Adam filminin başrolünde Willem Dafoe, Kirsten Dunst, James Franco, Cliff Robertson, Rosemary Harris ve Tobey Maguire yer alıyor. İşte, Örümcek Adam (Spider Man) filmi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Örümcek Adam filmi konusu ne, oyuncuları kim? Örümcek Adam filmi hangi ülke yapımı? - Resim : 1

Örümcek Adam filmi konusu ne?

Örümcek Adam filmi, Spider Man'in kökenlerini ve erken süper kahraman kariyerini anlatıyor. Genetiği değiştirilmiş bir örümcek tarafından ısırıldıktan sonra, dışlanmış genç dahi Peter Parker, örümcek benzeri insanüstü yetenekler geliştirir ve New York'ta suç ve adaletsizlikle savaşmak için maskeli bir kimliğe bürünür; süreçte kötü Yeşil Cin ile karşı karşıya.

Örümcek Adam filmi oyuncuları kim?

  • Tobey Maguire
  • Willem Dafoe
  • Kirsten Dunst
  • James Franco
  • Cliff Robertson
  • Rosemary Harris

 

Örümcek Adam filmi hangi ülke yapımı?

Dili İngilizce olan Örümcek Adam filmi ABD yapımıdır. Toplam 2 saat 1 dakika süresi olan film, 3 Mayıs 2002 tarihinde çıkmıştır. Devam filmi ise Örümcek Adam 2'dir. İnanılmaz Örümcek Adam adında film serisi vardır.