Osasuna - Atletico Madrid CANLI İZLE

Osasuna ile Atletico Madrid İspanya La Liga'nın 29. haftasında karşılaşıyor. Saat 23:00'da başlayan müsabaka D-Smart platformunda Spor Smart kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Osasuna - Atletico Madrid CANLI İZLE

Osasuna ile Atletico Madrid, İspanya La Liga'da kozlarını paylaşıyor.

Atletico Madrid yenilmese de içeride ve dışarıda kritik beraberlikler alarak hayalkırıklığı yarattı. Athletic deplasmanından aldıkları 1 puan kabul edilebilir ancak tren kaçıyor. Osasuna düşme korkusu hissetmiyor, Avrupa Kupaları'na katılma ihtimali de pek yok. Atletico Madrid'in kredisi azaldı. 

Zorlu maç saat 23:00'da başladı ve D-Smart platformunda Spor Smart kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Maçın internet yayını ise Nesine'de.

İki ekip arasında oynanan son üç maçı da Atletico Madrid kazandı.

İspanya La Liga'da 28 hafta sonunda Osasuna'nın 35, Atletico Madrid'in ise 46 puanı bulunuyor.

 Atletico Madrid ile oynadığı son sekiz La Liga maçının sadece birini kazanabilen Osasuna (7M), tek galibiyetini Şubat 2014'te aldı (3-0).

La Liga'da Osasuna ile oynadığı son üç maçta gol yemeyen Atletico Madrid, dört maçlık bir seriyi en son 1985'te yakalamıştı.

Atletico'yu konuk ettiği son beş La Liga maçının dördünü kaybeden Osasuna, aynı sayıda mağlubiyeti daha önceki 18 karşılaşmada almıştı (10G 4B).