Netflix ve Apple+’dan Will Smith kararı! Ünlü oyuncuya bir darbe daha geldi

Oscar ödül töreninde sunucu Rock'ı tokatlamasının ardından oyuncu Will Smith'in “Fast and Loose” ve “Bad Boys 4” filmlerini Netflix askıya almıştı. Smith'e bir darbe daha geldi. Smith’in otobiyografi kitabının film haklarını satın almak için Netflix ve Apple+ açık artırma yarışından vazgeçti.

Netflix ve Apple+’dan Will Smith kararı! Ünlü oyuncuya bir darbe daha geldi

94. Oscar Ödül Töreni'nde sunucu Chris Rock’ın, Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith hakkında espri yapması sonrasında Smith, sahneye çıkıp herkesin önüncde Rock'ı tokatlamıştı. Dünya basınında gündem olan bu olayın etkisi hala sürüyor. Öyle ki, geçtiğimiz günlerde Netflix ve Sony’nin yapımcılığını üstlendiği, Smith’in rol aldığı “Fast and Loose” ve “Bad Boys 4” isimli yapımlar askıya alınmıştı. Gündemden düşmeyen dünyaca ünlü oyuncuya bir darbe daha geldi.

PROJELERİ TEK TEK İPTAL EDİLİYOR

Komedyen Chris Rock'ı tokatlayan Will Smith'in projeleri tek tek iptal ediliyor. Bazı projeleri askıya alınan Smith’in şimdi de geçen yıl yayınladığı otobiyografi kitabının film haklarını satın almak için Netflix ve Apple+’ın açık artırma yarışından da vazgeçtiği açıklandı.