9 yaşındaki çocuğu yumrukladı

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde öfkeli bir baba, oğluyla tartışan 9 yaşındaki ilkokul öğrencisini yumrukladı. Küçük çocuğun gözünü gören ailesi soluğu poliste aldı.

Osmaniye Kadirli 7 Mart İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencisi iki öğrenci tenefüste birbirleriyle şakalaşırken dozu kaçırınca aralarında tartışlar. Okul çıkışında evine doğru giden K.A.'yı gören H.E., evlerinin önünde arkadaşını babasına şikayet etti.

Duruma öfkelenen baba dışarı çıkarak küçük çocuğa sorular sormaya başladı. Bu sırada iddiaya göre K.A. sesini yükseltince baba A.E., küçük çocuğu evin içine çekerek yumruk attı. Aldığı darbe ile yere düşen K.A., arkadaşının babasının elinden kurtulduktan sonra evine gitti.

Ailesi şoke oldu

Çocuklarının okuldan geldiğinde gözündeki şişliği soran aile üyeleri, küçük çocuğun olayı anlatmasının ardından polise giderek şikayette bulundu. Darp raporu aldıkları çocuklarına yumruk atan A.E.'den şikayetçi olan aile çocuklarının okula gitmeye korktuğunu söyledi.

K.A.'nın annesi, "Okuldan arkadaşı ile şakalaşıp arkadaşı su fışkırtıyor üzerine ve kovalaşıyorlar. Diğer çocuğun evleri okul yolunda zaten. Oğlum da çocuğu ailesine şikayet etmek istiyor. Durumu anlatayım diye. Babasına durumu anlatıyor babası da ne var bunda diyor. Sonra oğlum el hareketi de yaptı diyor. Oğlum sesini yükseltince bu sefer çocuğumu içeri çekip yumruk vurup yere düşürüyor. Yerde de tekmelemeye başlıyor. Sonra adamın karısı zor durduruyor adamı. Ben bu kişiye en ağır cezanın verilmesini istiyorum" dedi.

Ailenin yaptığı şikayet üzerine başlatılan soruşturma kapsamında 9 yaşındaki çocuğu eve çağırıp dövdüğü iddia edilen A.E. alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı.