Çalacak bir şey bulamadı çim biçme makasını çaldı

Osmaniye’de bir evin bahçesine hırsızlık yapmak için giren iki kişiden birinin güvenlik kamerasını fark edince kendini gizleme çabası güldürdü. Bahçede çalacak bir şey bulamayan şahıslar çim biçme makasını çaldı.

Osmaniye'nin İstiklal Mahallesi'nde oturan bir aile sabah saatlerinde bahçeye gittiklerinde bazı eşyaların yerlerinin değiştiğini fark etti. Evlerinin güvenlik kamerasını inceleten aile iki şahsın bahçede dolaştığını ve çim biçme makasını çaldığını gördüler.

Aile şahıslardan şikayetçi oldu. İhbar üzerine hırsızlık olayının yaşandığı adrese Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri yönlendirildi.

Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler hırsızlık amacıyla giren şahıslardan birisinin daha önceden 26 adet çeşitli suçlara karışan A.K. olduğunu tespit ederken, diğer şahsın ise 20 suç kaydı olan Ö.M.Ö. olduğunu belirledi. Şahısların yakalanması için çalışma başlatan ekipler yapılan fiziki takibin ardından şahısları kısa bir zamanda yakaladı. Şahısların emniyetteki işlemlerden sonra adliyeye sevk edileceği öğrenildi.