Otelin otoparkında patlama: 5 ölü, en az 11 yaralı

Pakistan'ın Ketta şehrinde bir otelin otoparkında patlama meydana geldi. İlk açıklamalara göre olayda 5 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı. Ramazan faaliyetleri çerçevesinde patlama yaşanan otelde Türkiye Diyanet Vakfı heyeti ve AA muhabiri bulunuyordu. Muhabir de yaralandı.

Otelin otoparkında patlama: 5 ölü, en az 11 yaralı

Pakistan'ın Ketta şehrinde bir otelin otoparkında meydana gelen patlamada, ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı.

Yetkililer, patlamanın Serena Otel'in otoparkında meydana geldiğini, olayın nedeninin araştırıldığını bildirdi. Patlamanın etkisiyle otoparktaki araçlar zarar görürken, otelde de hasar oluştu.

AA muhabiri hafif yaralandı

Öte yandan, ramazan yardım faaliyetleri çerçevesinde bu otelde Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) heyeti ile beraberindeki Anadolu Ajansı (AA) muhabiri de bulunuyordu.

Patlama sırasında odalarında olan TDV heyeti, hadiseyi yara almadan atlattı. O sırada otel locasında bulunan AA muhabiri Recep Bilek ise eline isabet eden cam parçaları nedeniyle hafif yaralandı.

Ali Erbaş'tan geçmiş olsun mesajı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Pakistan'ın Belucistan eyaletinin Ketta şehrinde bir otelin otoparkında meydana gelen patlama nedeniyle sosyal medya hesabından mesaj yayımladı.

Ramazan programı için bölgede bulunan TDV ve AA ekibiyle Pakistan halkına geçmiş olsun dileklerini ileten Erbaş, "Bombalı saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.