Otobüste alkollü şahıslar, kız kardeşlere dehşeti yaşattı! Bağırmasın diye ağzını kapattı

Kahramanmaraş'ta Şeyma Pak ile kardeşi Büşra Pak, halk otobüsünde iki kişinin sözlü tacizi ve saldırısına uğradığını iddia etti.

Otobüste alkollü şahıslar, kız kardeşlere dehşeti yaşattı! Bağırmasın diye ağzını kapattı

Şahısların otobüste alkol alıp sigara içtiğini ileri süren kardeşler, o anları cep telefonuyla kaydetti. Olayın ardından gözaltına alınan şüpheliler serbest bırakılırken, kardeşler karara isyan etti.

Şeyma Pak, tacizcinin eliyle ağzını kapatarak susturma çalıştığını anlatırken, Büşra Pak ise, ''Ağzı burnu çok güzelmiş, çok güzelsin'' şeklinde tacize uğradığını söyledi.

Kahramanmaraş'ta pazar günü akşam saatlerinde meydana gelen olayda, özel halk otobüsüne binen Şeyma Pak ile kardeşi Büşra Pak, Adem A. ve Aydın A.'nın önündeki koltuğu oturdu. Bir süre sonra Adem A. ve Aydın A., kız kardeşlere sözlü tacizde bulunmaya başladı. Kardeşlerin tepki göstermesi üzerine şüpheliler hakaret etti. Bu sırada Şeyma Pak, yaşananları cep telefonu kamerasıyla çekmeye başladı.

Kız kardeşlere otobüste taciz

Adem A. ve Aydın A. durakta inmek isterken Şeyma Pak'ın elinden telefonu almak için kardeşlere saldırdı. Bunun üzerine otobüs şoförü ile diğer yolcular şüphelilere müdahale etti ve arbede yaşandı. İhbar üzerine gelen polisler, Adem A. ve Aydın A.'yı gözaltına aldı. İfadelerinde kendi aralarında konuştuklarını ve kız kardeşlerin yanlış anlayıp kendilerine müdahale ettiklerini öne süren 2 şüpheli sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kızlar saldırganları telefonları ile kayda aldı

Şeyma Pak, şüphelilerin serbest bırakılmasına tepki gösterdi. Kardeşiyle birlikte otobüse bindikten sonra şüphelilerin laf atmaya başladığını, kardeşinin bir süre sonra tepki gösterdiğini anlatan Şeyma Pak, "Bunun üzerine iki kişi sanki kendileri tacize uğramış gibi bağırmaya başladı. Baktım anlayacak gibi değiller, kardeşimi alıp arka koltuğa geçtik. Ama biz arka koltuğa geçmememize rağmen hakarete devam edip küfretmeye başladılar. Bir süre sonra ben sesimi yükselttim. Şoför geldi, sakinleştirdi bizi ve sonra yerine geçip bana polisi arayacağını işaret etti. Polisi bekledik ve bu arada hiç susmadıkları için cep telefonu kamerasıyla kayıt aldım.

''Ağzımı eli ile kapattı"

''Bunu fark edince durakta inmeye başladılar, inerken ağzımı eliyle kapattı. O sırada otobüs şoförü ile yolcular müdahale etmek zorunda kaldı ve kapıyı da kapatıp çıkmasını engelledi. Orada bir arbede yaşandı ve şoför de zarar gördü. Bir süre sonra polisler geldi ve dışarı çıktığımız da beni tehdit de etti. Darp raporu alıp karakola gittik, ifadeyi verdikten sonra eve geldik" dedi.