Otomobilini park etmeye çalışırken kafeye girdi

Bursa'da otomobilini park etmek istediği esnada, yanlış vitese takan sürücü N.Ö. (55), bir kafenin içine girdi. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, saat 07.00 sıralarında, merkez Yıldırım ilçesi, Samanlı Caddesi’nde meydana geldi. Sokak üzerine otomobiliyle gelen sürücü N.Ö. (55) aracını park etmek istedi. O sırada kendisine bir kafe çalışanı yardım etti. N.Ö., otomobilini park ettiği sırada yanlış vitese alarak hızla kafenin cam balkonlu bahçe kısmına doğru ilerledi. Otomobilinin kontrolünü kaybeden N.Ö., kafe içerisine girerek kaza yaptı. Kazadan, o esnada kafede bulunan bir kişi kıl payı kurtuldu.

Güvenlik kamerasına yansıdı

Kaza anı iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, N.Ö.’nün park etmek istediği esnada otomobilinin kontrolünü kaybetmesi ve otomobilin bir anda kafenin içerisine, camları da kırarak girdiği görüldü.

'Gittim, geldim dükkanda araba var'

Yaşanan kaza ile ilgili konuşan kafe sahibi Doğukan Şebin (21) sabah kafeyi açtıklarını belirterek, “Fırına gidip poğaça falan getirecektim. Gittim, geldim bir baktım dükkanda araba var. Kamera kayıtlarına baktım hemen. Herhalde vitesi takılı unuttu. Ağacı falan dümdüz etmişler. Camı parçalayıp içeri girmişler. Allah razı olsun tüm masrafları karşılamayı kabul ettiler. 70-80 bin TL gibi bir zarar gözüküyor. Vitrin, masa ve sandalyeler dümdüz oldu. Hepsi özel ahşaptan yapılmıştı. Yengem hemen arkadaydı, 30 santim bir farkla kıl payı kurtuldu. Babam da zaten park edebilsinler diye komut veriyordu" ifadelerini kullandı.