Kızıyla cinsel ilişkiye girdi, hem dede hem baba oldu! Ensest ilişki herkesin midesini bulandırdı

Otuzlu yaşlarına kadar hiç görüşmediği babasıyla yıllar sonra görüşen kadın, babasıyla ensest ilişki yaşadı ve iki çocuk doğurdu. Kızıyla ilişki yaşayan adam ise, bunun "yaşadığı en iyi cinsel ilişki" olduğunu söyledi.

Kızıyla cinsel ilişkiye girdi, hem dede hem baba oldu! Ensest ilişki herkesin midesini bulandırdı

YouTube'da yayınlanan 60 Minutes Australia programında akılalmaz bir hikaye işlendi. Kendi kızıyla ilişki yaşayan adam, bir de kızından iki çocuk dünyaya getirdi. İşlenen ensest ilişki, izleyenleri şaşkına çevirdi.

EV ZİYARETİNDE ENSEST İLİŞKİ BAŞLADI

John Deaves isimli adam kızı Jenny ile büyürken hiç zaman geçiremedi. Evli ve 2 çocuk annesi olan Jenny 31 yaşına geldiğinde ise babası ve eşi Dorothy'yi evlerinde ziyaret etti. Ziyaretin ardından baba ve kız ensest bir ilişki yaşamaya başladı.

31 yaşındaki kadın ziyarete gittiğinde babasını, sadece önemseyen ve çekici bir erkek olarak gördü. Yaşadıkları ensest ilişkiyi normal karşılayan baba kız, hayatlarında yaşadıkları en iyi cinsel ilişkinin ikisi arasında yaşanan olduğunu söyledi. Birbirlerinin bu durum için rızasının olduğunu da belirten baba kız, yanlış bir şey yaptıklarını asla düşünmüyorlar.

BABA KIZ İKİ ÇOCUK DÜNYAYA GETİRDİ

Yasalara aykırı olan bu durumun mahkemeye taşınmasının ardından ilişkinin bitmesi için zorlandılar. Baba kızın birlikte iki çocukları oldu, ancak biri ciddi bir kalp bozukluğu nedeniyle doğduktan sadece birkaç gün sonra öldü.