Ovinot, eşsiz marka deneyimi ile TOBB Dijitalleşme Sanal Fuarı'nda

KOBİ'lere ve girişimcilere, dijitalleşmenin sağladığı kolaylıkları yakından takip etme ve iş birliği imkanlarını değerlendirme fırsatı sunan TOBB Dijitalleşme Sanal Fuarı kapılarını açtı. Türkiye'nin yeni nesil e-İş uygulaması Ovinot, eşsiz marka deneyimi iddiasıyla fuarda yer alıyor.

Ovinot, eşsiz marka deneyimi ile TOBB Dijitalleşme Sanal Fuarı'nda

Pandemi nedeniyle değişen hayatımızı kolaylaştıran dijital teknolojileri KOBİ’lere aktarabilmek için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen Dijitalleşme Sanal Fuarı bugün ziyaretçilere açıldı.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun video konferans yöntemiyle açılışını yaptıkları etkinlik yarın akşam sona erecek.

KOBİ'lerin ihtiyaç duyabilecekleri araçları tanımaları ve potansiyel iş birliklerini geliştirmelerine yönelik fuara yazılım, telekomünikasyon ve e-ticaret sektöründen 100’e yakın yerli ve uluslararası şirket katılıyor.

Ovinot, eşsiz marka deneyimi ile TOBB Dijitalleşme Sanal Fuarı'nda - Resim : 1
Web tabanlı e-iş uygulaması Ovinot

Ovinot'tan 30 gün ücretsiz üyelik ve indirim

Serbest meslek mensupları ile küçük işletme sahiplerinin işleriyle ilgili para ve belge süreçlerini tek uygulama içinden bütünleşik ve otomatik bir şekilde yönetmelerini sağlayan web tabanlı e-İş uygulaması Ovinot da fuarın katılımcıları arasında yer alıyor.

Tüm üyelik ve uygulama içi sözleşme süreçlerini Türkiye'de ilk kez kağıtsız, kalemsiz yüzde 100 dijital deneyimle sunan Ovinot’un serbest meslek mensuplarına yönelik bütünleşik e-SMM ürünü, tüm fonksiyonlarıyla 30 gün ücretsiz kullanılabilecek.

Serbest meslek sahipleri Ovinot ile sınırsız e-SMM düzenleme, toplu makbuz kesme, kredi kartı ile online taksitli tahsilat, otomatik alacak takibi süreçlerini yönetebiliyor, alacaklarını tek ekrandan takip edebiliyor. Yıllık üyeliklerde e-İmza hediye eden Ovinot, fuar katılımcıları için yüzde 41 ekstra indirim fırsatı sunuyor. Ziyaret etmek isteyenler için Ovinot standı, 7.Hol'de bulunuyor.

Fuar tüm ziyaretçilere ücretsiz

Sanal fuarda ziyaretçiler tüm stantları ücretsiz olarak gezebiliyor, firma yetkilileri ile yazılı, sesli ve görüntülü olarak iletişime geçebiliyor. İki gün sürecek etkinlik esnasında gerçekleşecek B2B toplantıları ile KOBİ’lere dijitalleşme araçları daha yakından tanıma fırsatı sunulması hedefleniyor.

Fuarda ayrıca; Ekonomide Dijital Dönüşüm, Yeni Normal: Dijitalleşme Paneli, Yazılım Sektörünün Uluslararası Rekabette Konumlanması, Dijitalleşmenin Anahtarı: 5G ve Nesnelerin İnterneti başlıklı webinarlar olacak.

Etkinlik https://sanalfuar.tobb.org.tr/ adresinden takip edilebilir.