Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Caroline'i Wilma Elles pilot sevgili buldu!

Bir dönemin efsane dizisi Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Caroline karakteri ile izleyici karşısına çıkan Wilma Elles aradığı aşkı buldu. Elles, hakkındaki aşk haberlerini doğruladı.

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Caroline'i Wilma Elles pilot sevgili buldu!

Uzun zamandır ekranlardan uzak olan Alman asıllı oyuncu Wilma Elles, bir güzellik merkezinin marka yüzü oldu. Çekim gününde gazetecilerin sorularını yanıtlayan 35 yaşındaki Elles, hakkındaki aşk haberlerini doğruladı.

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Caroline'i Wilma Elles pilot sevgili buldu! - Resim : 1

'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde canlandırdığı 'Caroline' karakteriyle şöhreti yakalayan Wilma Elles, bir güzellik merkezinin marka yüzü oldu. Tanıtım çekimleri için kamera karşısına geçen oyuncu, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Caroline'i Wilma Elles pilot sevgili buldu! - Resim : 2

İş yoğunluğu nedeniyle 12 günde 16 uçak seyahati yaptığını belirten Wilma Elles, “Sürekli uçuyorum. Artık uçakta yaşıyorum diyebilirim. Başka insanlar uçakta film izlerken ben dişlerimi fırçalıyorum, kremlerimi sürüyorum. Kalabalığın içinde normal hayatımı yaşıyorum” diye konuştu.

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Caroline'i Wilma Elles pilot sevgili buldu! - Resim : 3

'Çok Güzel Hareketler 2’nin 100'üncü bölümünde 'Caroline' karakteri ile yer aldığını söyleyen Elles, “Tekrardan 'Caroline'i oynamak çok çok güzeldi. Caroline bana çok şey kattı. Beni daha güçlü bir insan yaptı. Ondan ilham aldım. Erkan Petekkaya ve ekip benim için çok değerli. Hepsini çok seviyorum. Onlar olmadan ben olmazdım” dedi.

Yeni bir aşka yelken açtığı konuşulan Willa Elles, aşk haberlerini doğruladı. Pilot sevgilisi ile mutlu bir ilişkisi olduğunu belirten Elles, “Hep söyledim. Uzun zamandan beri mutluyum. Özel hayatımın basında yer almasını istemiyorum. Sevgilimin pilot olduğu doğru” dedi.

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Caroline'i Wilma Elles pilot sevgili buldu! - Resim : 5

‘Bayrampaşa 11’de rol alan güzel oyuncu, diziden övgüyle bahsetti. Elles, “Bütün diziler şiddet gösteriyor. Bu dizi çok farklı olacak. Dünyaya bir örnek olabilir. Komşuluklar, yardımseverlik ve sevgiyi gösteren bir dizi. Onun için bence çok önemli. Bu dönemde çok ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Caroline'i Wilma Elles pilot sevgili buldu! - Resim : 6

Öte yandan Willa Elles, 6,5 yaşındaki ikiz çocukları Milat ve Melodi’nin yeteneklerinden bahsetti. Oğlu Milat’ın futbola yöneldiğini, kızı Melodi’nin ise güzel sanatlar konusunda başarılı olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Milat çok iyi bir futbolcu olacak diye düşünüyorum. Geçen bir video paylaştım hemen bir menajer benimle iletişime geçti. ‘Mutlaka Milat’a destek verin. Büyük bir yetenek’ dedi. Melodi de sanatsal anlamda güzel resimler yapıyor.”

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Caroline'i Wilma Elles pilot sevgili buldu! - Resim : 7

Yönetmen koltuğuna Roy Sartipi’nin oturduğu 'Silver Carnation' isimli filmle Oscar’a aday gösterilen Wilma Elles, haberi ilk duyduğunda inanamadığını söyledi. Filmde Ania karakterini canlandıran Elles, “Başta inanamadım. Yönetmen ‘Şaka mı yapıyor?’ dedim. Bütün kategorilerde adayız. Onun heyecanını yaşıyorum. Oscar’a katılıyor olmaktan son derece mutluyum”” ifadelerini kullandı.

Röportaj öncesi ‘Işıksız olmaz’ diyerek ışığını kendisi ayarlayan Elles, renkli görüntüler sergiledi. Güzel oyuncu, Güzellik markasının yüzü olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu ifade etti.

Kaynak: CNNTürk