Oyuncu Gökşen Ateş, babası Toygun Ateş'in sağlık durumu hakkında açıklama yaptı

Oyuncu Gökşen Ateş koronavirüse yakalanan babası Toygun Ateş'in sağlık durumu hakkında açıklama yaptı

Oyuncu Gökşen Ateş, babası Toygun Ateş'in sağlık durumu hakkında açıklama yaptı

Her gün dünya çapında binlerce kişinin can vermesine neden olan koronavirüsle mücadele eden babamın yaşadığı bu zorlu hastalık süreci, biz ailesini ve sevenlerini üzüntüye boğdu. Böyle bir dönemde, babam hakkında çıkan bu haber ve bazı haberlerde kullanılan (gazetecilik etiğine uymayan, özel hastane fotoğraflarının haberde kullanılması) fotoğraflar, acımızı daha da derinleştirdi.

Babam oyuncularına test yapılmamış bir sette çalışırken koronavirüse yakalandı

Bunlar yerine; keşke oyuncuların pandemi koşullarında güvensiz çalışma şartları haberleştirilse... Zira, babam oyuncularına test yapılmamış bir sette çalışırken koronavirüse yakalandı.

''Hastaneden her gün bilgi alıyoruz''

Babam kimsesiz değil...  Ben varım, çocukları var, ailesi var. Entübe edilene kadar her gün konuşuyorduk. Malatya'da değiliz; çünkü hastalık süreci onu görmemizi engelliyor. Hastaneden her gün bilgi alıyoruz ama; gazeteciler sürekli aradığı ve bazı kişiler de ailesi gibi aradığı için hastane tarafında süreç rahatsızlık yarattı.

Babamın iyileşmesi için dua ederken bunu açıklamak zorunda bırakılmak tatsız bir durum.. hassasiyet göstermenizi ve dualarınızla yanımızda olmanızı rica ediyorum. “umuyorum babam sağlığına kavuşur ve sağlığında da bu ilgi ve değeri görür..”

Saygılarımla..