Oyuncu Jesus: Elendi!

Dün gece Avrupa Ligi'nde Sevilla ve Fiorentina’yı ülkemizde ağırladık. Fenerbahçe 2-0’ın rövanşına çok hazırlıklıydı. 

Taraftar, camia, medya, hepimiz çok inanmıştık. Sevilla’yı bir daha bu kadar kötü de bulamazdık. Maça iyi başladık. Penaltı ile 1-0 öne de geçtik. 

Her şey yolunda ilerlerken gerçekten kimsenin anlamlandıramadığı bir şey yaşandı. Fenerbahçe akın akın geliyordu. Rakip kendi kalesine hapsolmuş, gol ha geldi ha gelecek kıvamındaydı.

Bir anda kale arkası tribünlerinden Sevilla kalecisine bir sürü çakmak atılmaya başlandı. Niye atılır, neye hizmet etmek için bu yapılır anlamak mümkün değil. 

Sanki içimizde ki Sevilla'lılar bunu organize etti. Sevilla'lı bir futbolcu bile saha da takımımıza bu kadar zarar vermedi.

Gümbür gümbür gelen Fenerbahçe, oyundan soğudu. Rakip çok yaşlı bir takım. Ellerinde ki en büyük silah faul yaparak oyunu soğutmak iken kendini bilmez bazı kişiler de onların planlarına hizmet ettiler. 

Maça baktığımız da ise Jesus’un hatalar zincirini gördük. Hiç hazır görüntü vermeyen Oosterwolde’ye maç boyu tahammül etti. Emre Mor ve Rossi’yi 84. dakika oyuna alması da tam skandal. 

Hele hele maçtan bir gün önce "Oosterwolde’yi oynatacak mısınız" sorusuna, "O kim" diye cevap vermesi, Jesus’un ülkemizi ne kadar ciddiye aldığının göstergesi. 

Maç sonu açıklamaları da en az maç öncesi kadar kötü niyetli. Evet evet, Jesus’un artık kötü niyetli bir insan olduğuna eminim.

Avrupa Ligi’nde kendisinden daha zayıf bir takıma elenip, alakasız bir şekilde, "Türkiye liginde maçlar sahada kazanılmıyor" diyor. 

Madem maçlar Türkiye Ligi'nde saha da kazanılmıyor o zaman Avrupa Ligi’nde neden başarısız bu takım Jesus Efendi! 

"Takımımız Avrupa Ligi’nde tecrübesiz" diyor. Tecrübeli olsak zaten seni getirmezdik herhalde. Senin tecrübelerin bu tip maçlarda ortaya çıkacakken sen elenmenin üzüntüsünü bırak topu Türkiye Ligi'ne getirip şike imasında bulunuyorsun. 

Ülkemizi tüm Avrupa önünde rezil etmeye çalışan, kötü niyetli açıklamalar bunlar. 

Ali Koç yönetimi, dere geçerken at değiştirilmez misali Jesus’a çok sabretti. Her sabrettiğinde ise işler daha da kötüleşiyor. Alanyaspor deplasmanından alınacak en ufak kötü sonuç, Fenerbahçe’yi ligden tamamen koparır.

Yoksa Alanya sıcaktır, Jesus o maçta başarılı olur düşüncesi varsa vay halimize…

Sayın Ali Koç’un yapması gereken yarından tezi yok Jesus’un sıcak bir ülkeye biletini almaktır.