Oyuncu Özgün Aydın'a 19 yıl 6 ay hapis istemi

Oyuncu Özgün Aydın'ın taraflar arasında bir kavgaya karıştığı sırada olay yerine gelen polislere hakarette bulunup darp ettiği öne sürülen oyuncu hakkında, "tehdit", "hakaret" ve "görevi yaptırmamak için direnme" suçlarından 19 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Oyuncu Özgün Aydın'a 19 yıl 6 ay hapis istemi

Hakkında, karıştığı bir kavga sırasında kendisini gözaltına alan polislere yönelik tehdit ve hakarette bulunduğu, "görevi yaptırmamak için direnme" suçunu işlediği gerekçesiyle oyuncu Özgün Aydın'a 19 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Aydın'ın, "Üstümü arayamazsın, sen benim kim olduğumu biliyor musun?" diyerek polis memuruna direndiği, bunun üzerine kelepçe takılarak gözaltına alınmaya çalışılan Aydın'ın polis memuru T.Ö'nün yüzüne yumruk ve tekme attığı, hakaret ve tehditte bulunduğu hazırlanan iddianamede yer aldı. 

Oyuncu Aydın'ın kavga sırasında yanında bulunan arkadaşlarının da polis memurlarına yönelik "kamu görevlisine görevinden dolayı zincirleme hakaret" suçunu işlediği ve iddianamede, arkadaşlarının da 1 yıl 5 ay 15'er günden 3 yıl 9 aya kadar hapisle cezalandırılmaları istendi. 

Anadolu 56. Asliye Ceza Mahkemesine gönderilen iddianame kabul edildi. Şüpheliler hakim karşısına çıkacak.