Emre Almas: “Sosyal Medya Artık Bir İş Ağı!”

Sosyal medyada aktif bir şekilde bulunan ve sosyal medyanın artık bir iş ağı olduğunu belirten Emre Almas, “Gelişen internet dünyası, özellikle f arklı sektörlerin oluşmasını ve istihdam alanlarının artmasını olanaklı kılıyor. Sosyal medya platformları da yeni bir sektörün öncüsü diyebiliriz.” dedi.

Emre Almas: “Sosyal Medya Artık Bir İş Ağı!”

Oyuncu ve Sosyal Medya Uzmanı Emre Almas, sosyal medya platformlarının günümüzde sahip olduğu misyon hakkında değerlendirmede bulundu: “Sosyal medya, ilk zamanlarda insanların eğlenceli vakit geçirmesini sağlayan alanlardı. Birçok kişi, boş vakitlerini değerlendirmek ve arkadaşlarıyla iletişim kurmak için bu alanlara yönelim gösteriyordu. Fakat internetin gösterdiği gelişim ve şartların değişmesi, sosyal medya platformlarının da bir dönüşüm yaşamasını sağladı. Şu anda birçok kişi, bu tür platformları iş platformları olarak değerlendiriyor. Dolayısıyla fenomenlik başta olmak üzere sosyal medya üzerinden kazanç sağlanacak birçok alanın ortaya çıktığını söylemek mümkün.”

Sosyal Medya Üzerinden Önemli Projeler Yapılabilir

Sosyal medyanın artık güçlü bir alan olduğunu belirten Emre Almas, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü: “Biliyorsunuz birçok insan, yenilikçi iş fikirleri üzerinden kariyer hayatını planlıyor. Bu çok önemli ve değerli bir şey. Artık tüm dünyada inovatif iş fikirleri üzerinden çalışmalar yapılıyor. Bu sayede yeni sektörlerin oluştuğunu ve istihdam alanlarının genişlediğini gözlemliyoruz. Sosyal medya da şu anda milyonlarca insanın kendisini geliştirmeye çalıştığı, önemli projeler içerisinde bulunduğu alanlar olarak değer görüyor.”

Sosyal Medya Platformları Sadece Eğlence Mecraları Değil

Önceleri sosyal medya platformlarının yalnızca eğlence misyonlarının ön plana çıktığını belirten Emre Almas, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Günümüzde sosyal medya platformları yeni bir misyon edinmiş durumda. Artık insanlar, önemli projelerini sosyal medya üzerinden duyurabiliyor. Bunun yanı sıra firmalar, yenilikçi reklam çalışmalarıyla markalarını tanıtma şansı elde ediyor. Bu, aslında sosyal medyanın yaşadığı dönüşümü de ifade ediyor. Sanıyorum ilerleyen dönemlerde sosyal medya çok daha büyük ve önemli değişimler yaşayacak. Açıkçası sosyal medya platformlarında yer aldığım ve bu alanlarda çalışmalarda bulunduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.”