Zeynep Tokuş'tan inanılmaz hareket

Türkiye güzeli seçildikten sonra oyunculuk kariyerine başlayan ve ekranların fenomen dizisi Deli Yürek'teki Zeynep rolüyle milyonlarca hayrana ulaşan Zeynep Tokuş, oyunculuk kariyerinin ardından başladığı yoga eğitmenliğinde de iddialı.

Zeynep Tokuş, 1998 yılında Türkiye güzeli seçilmesinin ardından dizi sektörüne hızlı bir geçiş yapmıştı. Kenan İmirzalıoğlu ile başrolünü paylaştığı Deli Yürek dizisi milyonlar tarafından izlenen Tokuş, bir anda sektörden çıkış yaparak bambaşka bir hayat yaşamaya başladı.

Zeynep Tokuş, 2011 yılında üniversite aşkı Erdem Yılmaztürk ile hayatını birleştirince daha önce de ilgilendiği yoga konusunda uzmanlaştı ve yoga eğitmenliği yapmaya başladı. Bir süre İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan Zeynep Tokuş, Instagram hesabından yoga fotoğraflarını ve videolarını yayınlayarak kendisini sevenleri mutlu etmeye devam etti.

Daha önce de birbirinden zor hareketleri basit şekilde yaparak takipçilerini şoke eden Zeynep Tokuş, bu kez hareketli bir müzik eşliğinde yaptığı karın kası hareketiyle herkesin ağzını açık bıraktı. 43 yaşındaki Tokuş, bu paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi ve izleyenleri şaşırtmayı başardı.

Abdominal masaj olarak bilinen bir egzersiz yapan tescilli güzel, paylaşımı ile sosyal medyada büyük ilgi çekti.

Karın kasları içeri çekip bırakan Zeynep Tokuş, o anları, "Nauli Abdominal masaj ve karın kaslarını güçlendirmek, boşaltım sistemini temizlemek için ideal bir egzersizdir" notuyla yayınladı.