Fi'nin Ada'sı, Sefirin Kızı Elvan'ın büyük değişimi olay oldu!

Sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp eden Ozan Güven ile Cem Yılmaz'ın eski sevgilisi ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın buluştuğu Netflix dizisi Fi'nin Ada'sı Hivda Zizan Alp'ın Sefirin Kızı'ndaki Elvan karakteriyle değişimi şoke etti.

Fi'nin Ada'sı, Sefirin Kızı Elvan'ın büyük değişimi olay oldu!

İzleyicilerden tam not alan ve ünlü komedyen Cem Yılmaz ile ilişkisi biten ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Büşra Develi gibi ünlü isimlerin buluştuğu Netflix dizisi Fi, senaryosuyla büyük yankı uyandırmıştı.

Fi dizisinde Ada karakterine can veren ve şimdilerde Sefirin Kızı'ndaki Elvan karakteriyle izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Hivda Zizan Alp'ın büyük değişimi olay oldu.

 

 

Fi'nin Ada'sı, Sefirin Kızı Elvan'ın büyük değişimi olay oldu! - Resim : 2

Keman çalan bir üniversiteli kızı canlandıran Hivda Zizan Alp'ın Fi dizisinden sonra, geleneksel bir kadına büründüğü Sefirin Kızı'ndaki Elvan rolü ile yaşadığı değişim izleyicilerin gözünden kaçmadı.

 

Fi'nin Ada'sı, Sefirin Kızı Elvan'ın büyük değişimi olay oldu! - Resim : 4

Engin Akyürek ve Neslihan Atagül'ün başrollerini paylaştığı Star TV ekranlarının vazgeçilmez dizisi Sefirin Kızı, reyting rekorları kırmaya devam ediyor.

 

Fi'nin Ada'sı, Sefirin Kızı Elvan'ın büyük değişimi olay oldu! - Resim : 6

Dizide sevilen Elvan karakteriyle parlayan Hivda Zizan Alp, ilk projesi olan Fi dizisinde Ada karakterine can vermişti.

Fi'nin Ada'sı, Sefirin Kızı Elvan'ın büyük değişimi olay oldu! - Resim : 7Sefirin Kızı dizisinde geleneksel bir kadını canlandıran Zizan Alp'ın şimdiki hali ise, hayranlarını bir hayli şaşırttı.