Ozan Güven ile Deniz Bulutsuz arasındaki darp davasında şoke eden sözler

Ozan Güven'in eski sevgilisi Deniz Bulutuz’un kendisini darp ettiği iddiası ile açılan davanın ilk duruşması bugün görüldü. Dava 30 Nisan’a ertelendi. Davacı Deniz Bulutsuz ile Ozan Güven’in hazır bulunduğu dava ifadeler orataya çıktı. Deniz Bulutsuz, mahkemede şoke eden ifadeler kullandı.

Kız arkadaşı Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla hakkında dava açılan ünlü oyuncu Ozan Güven'in yargılanmasına başlandı. İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz avukatları ile birlikte katıldı. Kimlik tespitlerinin ardından Deniz Bulutsuz'un beyanlarıyla duruşma başladı.

Kimlik tespiti sırasında hakim Ozan Güven'e mesleğini ve aylık gelirini sordu. Güven'i uyaran hakim, "Gazeteciler haber yaparlar ona göre" ifadelerini kullandı. Ozan güven ise, "Aylık gelirim 5 bin TL" dedi. Deniz Bulut ise şikayetçi olduğunu söyleyerek, "Yaşananları tekrar anlatmazsam çok mutlu olurum. Yaşananlar çok ağırdı" şeklinde konuştu.

"Bana abajurun camıyla vurdu"

Ozan Güven'in kız arkadaşı Deniz Bulutsuz yaşadığı darp anını "Ozan Güven bana abajurun camı ile vurdu. Merdivenlerde saçımdan tuttu ben düştüm. Evden çıkmaya çalıştım izin vermedi. Yerde beni tekmeledi. Kapıyı kilitledi. Salon camından dışarıya sesimi duyurmak istedim pencereyi de kapattı. Pencere ile kapı arasında gidip gelirken epey darbe aldım. Bilincimi kaybetmişim su dökerek beni uyandırdı. Kapının önündeydim ve arkasını dönünce çıktım. Ayakkabısız biçimde sokağa adım attım" şeklinde anlattı.

Ozan Güven'in arabasıyla Bursa'ya gitti

Duruşmada hakim ile Deniz Bulutsuz arasında şu diyaloglar yaşandı:

Hakim: Ozan Güven'e karşı sizin de bir darp durumunuz söz konusuymuş ?

Deniz Bulutsuz: Ben canımı kurtarmak için bana gelen darbeler engel olmak için vurmuşumdur.

Hakim: Olaydan bir gün sonra Ozan Güven’in arabasıyla Bursa’ya gittiğin söyleniyor ?

Deniz Bulutsuz: Evet gittim onun arabasıyla kendimi korumak için gittim. (Ozan Güven’in avukatı ise bu ifadeye bu hayatın olağan akışına aykırı dedi.)

Deniz Bulutsuz hakime abajurla yarılan yüz fotoğrafı gösterdi.

Ozan Güven, "Suçmaları kabul etmiyorum. Ben de şikayetçiyim. Kavga Deniz Bulutsuz’un eski sevgililerinden bahsetmesi ile çıktı. İlk Deniz bana vurmaya çalıştı. Abajurun sapı kırıldı. Ben de abajurun sapını düzeltmeye çalışırken arbede yaşandı denizin çenesi kanadı ben de gittim, yara bandı getirdim. O anda Deniz seni Türkiye rezil edeceğim" dedi.