Özcan Deniz, darp davasında aylık gelirini açıkladı!

Özcan Deniz ile eski eşi Feyza Aktan’ın arasında sular durulmuyor. Kanlı bıçaklı olan eski karı koca geçen hafta cuma günü Özcan Deniz’in 3 yaşındaki oğlu Kuzey için açtığı velayetin değiştirilmesi davasında karşı karşıya gelmişti. Ünlü oyuncunun mahkemeye sunduğu aylık geliri ise şoke etti.

Özcan Deniz bu kez eski eşinin açtığı darp davası nedeniyle İstanbul 21. Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. Feyza Aktan, Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdiği şikâyet dilekçesinde Özcan Deniz'in 3 yıl önce Sarıyer'deki evlerinde kendisine tokat attığını, yara bere izinin kalmadığını, o zaman pişman olduğunu söyleyen Deniz'den şikayetçi olmadığını belirtmişti.

Feyza Aktan ayrıca Özcan Deniz'in 2018 yılında Göcek'te ve Almanya'da da kendisini darp ettiğini öne sürmüştü. Hazırlanan iddianamede, ünlü şarkıcının yaralama suçundan 6 aydan, 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle cezalandırılması talep edilmişti. Özcan Deniz ile Feyza Aktan duruşmaya avukatlarıyla katıldı. Kimlik sorgusu yapılan Özcan Deniz lise mezunu olduğunu ve aylık 20 bin TL gelir elde ettiğini belirtti.

Deniz savunmasında “Suçlamaları reddediyorum. Velayet davasında beni zor duruma sokmak için bunları yapmaktadır. Boşanma davasını ben açtım. Şiddet gören kadın boşanma davasını hemen açar. Müşteki sinirlendiğinde kendisine zarar veren birisidir. Bu darp raporları da kendisine zarar vermesi sonucudur” dedi.

Duruşma sonunda dışarı önce Feyza Aktan çıktı. Gergin olduğu görülen Aktan soruları yanıtsız bırakarak hızla uzaklaştı. Basın yasağı talebi mahkeme tarafından reddedilen Özcan Deniz ise çıkışta “şimdi ne söylesem boş” dedi.

Adliyede fotoğraf çektirme isteklerini de kırmayan Özcan Deniz’e eşlik eden koruma dikkat çekti.