Seni Çok Bekledim dizisine bomba transfer! Damga vuracak!

Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun başrollerini paylaştığı Star TV'de yayınlanan Seni Çok Bekledim dizisine flaş bir isim katıldı.

Seni Çok Bekledim dizisine bomba transfer! Damga vuracak!

Başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı sevilen diziye sürpriz bir isim katıldı.

Seni Çok Bekledim dizisi 5 Mart Cuma akşamı 6. bölümüyle ekrana gelecek olan Seni Çok Bekledim dizisine ünlü oyuncu Hande Oktan dahil oldu. ‘Demir Leblebi’ lakaplı ‘Savcı Pınar’ rolü ile diziye girecek olan oyuncu Hande Oktan, seyirciyi yeni bir serüvenin de içine sokacak.

Seni Çok Bekledim dizisine bomba transfer! Damga vuracak! - Resim : 1

Sır perdesini aralamaya çalışacak

Savcı Pınar’ son derece güçlü karakterde, zeki, ciddi ve sert üslubuyla güzel bir kadın. Zahide’nin şüpheli ölümüyle ilgili gelişen süreçte Cemal’in bir şeyler gizlediğini anlayarak , Kadir’le de iş birliği halinde olacak. Cinayetin üzerine giderek sır perdesini aralamaya çalışacak.

Hande Oktan kimdir?

Ünlü oyuncu Hande Oktan 1982 tarihinde doğmuştur. 39 yaşında olan Hande Oktan Oğlak burcudur. 

Hande Oktan 1.65 cm boyundadır. Gözleri ela renktir.  Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı'nda eğitim almıştır. İngilizce ve Fransızca bilen Oktan, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı ve Akşam Okulları Eğitmenliği yapmaktadır.

Rol aldığı diziler: O Hayat Benim, Aşkın Halleri, Umutsuz Ev Kadınları, Merhaba Hayat, Muhteşem Yüzyıl, Kavak Yelleri, Fırtınalı Aşk.