Özge Özpirinçci'nin bebeğine vereceği isim belli oldu

Uzun yıllardır aşk yaşayan Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk, geçtiğimiz hafta Marmaris Bozburun'da yapılan sade bir tören ile evlenmişti. Kızlarına kucaklarına almak için gün sayan oyuncuyu görüntüleyen Umut Evirgen'in üzüm emojisi dikkat çekti.

Özge Özpirinçci'nin bebeğine vereceği isim belli oldu

Yaklaşık yedi yıldır birlikte olan Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk, geçtiğimiz hafta sade bir nikah töreniyle Marmaris Bozburun'da hayatlarını birleştirmişti. Bebek heyecanı yaşayan ünlü çiftin nikahına aileleri ve yakın dostları katılmıştı.

Anne-baba olacak olmanın heyecanını yaşayan ünlü çifti, arkadaşları Umut Evirgen, dans ederken görüntüledi. Ünlü işletmeci, bu videoyu Instagram hesabından paylaştı.

Özge Özpirinçci'nin bebeğine vereceği isim belli oldu - Resim : 2

Son dönemde Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı iddia edilen Umut Evirgen'in; oyuncu çifti dans ederken çektiği videoya üzüm emojisi koyması dikkatlerden kaçmadı. Çünkü Özpirinçci, birkaç ay önce verdiği röportajda; doğacak kızına Üzüm adını vermek istediğini söylemiş ancak bu ismin yakın çevresi tarafından reddedildiğini belirtmişti.

Güzel oyuncu, konuyla ilgili; “Bana herkes, ‘Çocuğuna bunu yapma Özge’ deyip duruyor. Bence çok güzel isim. Küçük çocuk Üzüm, genç kız Üzüm, 35’lerinde Üzüm Hanım, 70’inde Üzüm teyze... Ayrıca Üzüm Yamantürk de çok fonetik geliyor kulağa. Ama kesinlikle ret oyu aldım bu isim için" ifadelerini kullanmıştı.