Eşini kaybetmesinin ardından ilk kez görüntülendi! Perişan halde!

Ünlü oyuncu Özgü Namal, eşi Serdar Oral'ın ölümünün ardından ilk kez Kavacık'ta görüntülendi. Perişan halde olan Namal'ın beyazlayan saçları dikkatlerden kaçmadı.

Eşini kaybetmesinin ardından ilk kez görüntülendi! Perişan halde!

Özgü Namal eşi Serdar Oral'ın ölümünün ardından ilk kez görüntülendi

Özgü Namal, eşi Ahmet Serdar Oral'ı kaybetmesinin ardından ilk kez Kavacık'ta görüntülendi. Namal'ın perişan son hali dikkatlerden kaçmadı.

Geçtiğimiz hafta eşini kaybeden Özgü Namal, Beykoz Kavacık'ta görüntülendi. Oyuncunun yanında çocukları Nefes Oral ve Elem Su Oral ile bakıcıları vardı. Namal’ın saçındaki beyazlar ise dikkat çekti.

Eşini kaybetmesinin ardından ilk kez görüntülendi! Perişan halde! - Resim : 1

Milliyet'in haberine göre, karşısında muhabirleri görünce şaşıran oyuncu, yanında oğlu ve kızı olması nedeniyle soru sorulmaması için el işareti yaptı. 

Namal, ''Nasılsınız?'' sorusuna, ''Hayırdır?'' cevabını verip, tepki gösterdikten sonra aracının direksiyonuna geçti ve uzaklaştı.

Özgü Namal'ın saçındaki beyazlar ise kimsenin dikkatinden kaçmadı. Namal, eşinin vefatının acısını hala derinden yaşıyor ve çocuklar babalarının ölümünden henüz haberleri yok.

Eşini kaybetmesinin ardından ilk kez görüntülendi! Perişan halde! - Resim : 2

Öte yandan yoga ve nefes terapisti olan Serdar Oral, geçtiğimiz hafta kalp krizi geçirmişti. Hastaneye kaldırıldı ancak yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.