"Sen en zengin semtte oturuyorsun" gerilimi! Ersan Şen ve Cem Küçük arasındaki pahalılık tartışması stüdyoda sesleri yükseltti

tv100'ün ses getiren programı Sağlı Sollu'da Ersan Şen ve Cem Küçük arasında çıkan pahalılık tartışmasında stüdyoda sesler yükseldi. Şen'in artan fiyatlarla ilgili sözlerine Küçük "Bağdat Caddesi’nin rakamlarını verme en zengin semtte sen oturuyorsun" diyerek yanıt verdi.

tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı, CHP Parti İçi Eğitim Sorumlusu Aytuğ Atıcı, Türkiye Gazetesi Yazarı Cem Küçük ve Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen; Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu programına konuk olarak gündemi değerlendirdi. Programda yaşanan hayat pahallığı masaya yatırıldı.

"SEN EN ZENGİN SEMTTE OTURUYORSUN"
700 gram taze kaşarın 137 TL, en ucuz 500 gram makarna fiyatının  13,75 TLolduğunu söyleyen Ersan Şen'e Cem Küçük "Bağdat Caddesi'nde oturduğu için oranın rakamını veriyor. Bağdat Caddesi’nin rakamlarını verme en zengin semtte sen oturuyorsun. Biz oralarda oturamayız bile" diyerek yanıt verince stüdyoda ikili arasında tansiyon yükseldi.