Ünlü iş insanının oğlu tarafından 3 gün işkence yapılıp kafası kesildi!

Pakistan’da ünlü bir emlak kralının 30 yaşındaki oğlu Zahir Jaffer, çocukluk arkadaşı Noor Mukadam’ı kaçırdıktan sonra 3 gün boyunca işkence etti daha sonra kafasını keserek genç kızı katletti.

Ünlü iş insanının oğlu tarafından 3 gün işkence yapılıp kafası kesildi!

27 yaşında saygın bir diplomatın kızı Noor Mukaddam, Pakistan’ın İslamabad şehrindeki evininden kaçırıldı. Kızlarının arkadaşlarıyla birlikte olduğunu sanan aile haber alamayınca endişelenmeye başladı.

Noor’un arkadaşı ünlü emlak kralının oğlu Zahir Jaffer genç kıza 3 gün işkence ederek kafasını kestikten sonra aileyi arayarak, Noor’un yanında olmadığını söyledi.

Ancak saatler sonra polisler Zahir'in Noor’a üç gün boyunca işkence ettiğini ve kafasının kesildiğini tespit etti. Genç kızın cansız bedenini teşhis etmesi için diplomat babayı kızının arkadaşı Jaffer’in evine çağırdı.

Yakalanan Zahir mahkemeye çıktı. Noor’un avukatı Zahir'in anne ve babasının da "yalnızca hafifletmeye neden olmakla" değil, "delilleri silmek için azami çabayı göstermekle" de suçlanmaları nedeniyle "adil yargılanma"sını talep etti.

Mahkemede ailesinin Zahir ile sürekli olarak temas halinde bulunarak oğlunu kaçırmak istediği ve polise ihbar etmek yerine terapiste göndermek istedikleri aktarıldı.

CNN’e bağlanan ailenin avukatı, müvekkillerinin cinayeti kınadıklarını söyledi.

İnsan Hakları İzleme Örgütü'nün 2020 ülke raporuna göre, Mukadam'ın ölümü, kadınlara yönelik şiddetin “ciddi bir sorun” olarak görüldüğü Pakistan'daki kadın ve kız çocuklarının içinde bulunduğu kötü duruma dikkat çekti.

Pakistan İnsan Hakları Bakanlığı, 15 ila 49 yaş arasındaki kadınların yaklaşık yüzde 28'inin gençliklerinden beri fiziksel şiddete maruz kaldığını söyledi.