Partizan - Yeni Malatyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Süper Ligi geçen sezon beşinci sırada tamamlayan Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Sırbistan ekibi Partizan ile karşılaşıyor. Partizan - Yeni Malatyaspor karşılaşmasının hangi kanalda saat kaçta yayınlanacağı belli oldu. İşte detaylar.

Partizan - Yeni Malatyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Bu sene Sergen Yalçın yönetiminde ligde yer alacak olan Yeni Malatyaspor, 2019-2020 Sezonunda lige bomba gibi bir başlangıç yapmak için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Yeni Malatyaspor sezonu erken açmıştı. UEFA Avrupa Ligi mücadelesini de sürdürüyor. 8 Ağustos Perşembe günü Sırbistan ekiplerinden Partizan ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Yeni Malatyasporlu taraftarın merak ettiği soru ise Partizan - Yeni Malatyaspor maçının hangi kanalda yayınlanacağı.

Partizan - Yeni Malatyaspor TRT Spor canlı

TRT Spor kanalı Partizan - Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu maçını canlı olarak yayınlayacak. Yeni Malatyaspor, Sırbistan ekibi Partizan ile ile 8 Ağustos 2019 günü yani bugün saat 22:00’de karşı karşıya gelecek.  Rus hakem Sergei Ivanov'un yöneteceği mücadele TRT Spor’dan canlı olarak yayınlanacak.

Avrupa kupalarında tarihinde ilk kez mücadele eden Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda eşleştiği Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana'yı evinde 2-2 berabere biten maçın ardından deplasmanda 1-0 yenerek tur atlamıştı. Partizan ise 2. eleme turunda Galler temsilcisi Connah's Quay'ı kupanın dışına itmişti.

Yeni Malatyaspor, Partizan'ı elerse Molde (Norveç)-Aris (Yunanistan) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak