Oryantal dansıyla gündem olan Hande Sarıoğlu ateş püskürdü: Herkes kendi g.tüne baksın...

Peçeli oryantal dans videosu yüzünden Habertürk'teki işinden olan spor spikeri Hande Sarıoğlu, vücuduyla ilgili gelen tepkilere ateş püskürdü. Sarıoğlu, açtı ağzını yumdu gözünü...

Peçeli oryantal dans videosunu sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaştığı için Habertürk'teki görevine son verilen spor spikeri Hande Sarıoğlu, dikkat çeken bir paylaşım daha yaptı.

Vücuduyla ilgili gelen tepkilere köpüren Hande Sarıoğlu, adeta küplere bindi. Sarıoğlu, sosyal medya hesabı Instagram'dan kendisini eleştirenlere ateş püskürdü.

"En alasını yapamaz mıyım bu götümle!"

Hande Sarıoğlu, "Bu ülkede 11 yıldır şerefimle, namusumla, karakterimle, duruşumla sunuculuk spikerlik yapıyorum. Bütün çalıştığım, toplantı yaptığım kanallar, kurumlar, yöneticiler, yapımcılar çok iyi bilir benim karakterimi. Siz çok biliyorsunuz ya hani, bunu da düşünmüşsünüzdür, acaba bu kızın hayatında neden kimse yok? Lüks arabalar, evler, tatiller? Bunlara ulaşmak benim gibi göt memeye sahip bir kadın için o kadar kolay ki şu ortamda! Benim adımı bir kere bir ahlaksız haberle duydunuz mu? Bir futbolcu, bir yönetici, evli ama zengin olması yeterli bir adamla gördünüz mü beni! Yapamaz mıyım ulan! En alasını yapamaz mıyım bu götümle!"

Oryantal dansıyla gündem olan Hande Sarıoğlu ateş püskürdü: Herkes kendi g.tüne baksın... - Resim : 2

 

"Benim götüm büyük çünkü, bir de sallayınca ööff en büyük edepsiz benim"

"Siz her gün bu ülkede sabah kuşağı dediğimiz kadın programlarında; o köylü milletin efendisidir dediğimiz Anadolu’da, ne olaylar ne ahlaksızlar yaşanıyor gayet iyi biliyorsunuz! Sonra ben, evimde, işimde oryantal yapıyorum diye, götümü sallıyorum diye ahlaksız mı oluyorum! Niyeee? Benim götüm büyük çünkü, bir de sallayınca ööff en büyük edepsiz benim. Ellerinde klavye, tek yaptıkları şey fake hesap açarak kadın vücudu üstünden salya akıtan millet mi bana edepsiz diyecek! Yok yaa, gözünüzün içine baka baka götümü sallamaya devam ederek en büyük göt muhabbetini yine ben yaparım. Kimseye zararım olmadan yaptığım eğlenceli sunumumun da, dansımın da, götümün de ayıbı mı var ulan! Ayıbı siz kendi yediğiniz boklardan iyi bilirsiniz. Herkes kendi götüne baksın. Benim götüm sizin yaşantılarınız için fazla şerefli."

 

Oryantal dansıyla gündem olan Hande Sarıoğlu ateş püskürdü: Herkes kendi g.tüne baksın... - Resim : 4

"Başkaları gibi yalakalıkla iş yapacağıma, olduğu mevki için, birilerine yaranmak adına kendi hayatının kararlarını başkalarının iki dudağı arasına ve parasına bırakanlara karşı, ben götümle dans ediyorum ya, bin kere daha şerefliyim, on bin kere daha kıymetli benim hayatım. Siz adamına göre oynamaya devam edin, göt benim, kendi istediğim gibi oynamaya devam ederim."

 

Oryantal dansıyla gündem olan Hande Sarıoğlu ateş püskürdü: Herkes kendi g.tüne baksın... - Resim : 6

Sarıoğlu daha önce konuya ilişkin, Habertürk yönetiminin kendisini geçmişte de sosyal medya paylaşımları üzerine uyardığını ifade etmişti.

Sarıoğlu, “Karşılıklı aldığımız bir karar. Haber kanalının ciddiyeti, bir ağırlığı vardır. Fakat ben de kendi karakterimden vazgeçemiyorum. Ben renkli bir kişiliğim. Daha önce de kanal yönetimi beni uyarmıştı. Daha dikkatli olmalısınız’ denildi. Ben de renkli kişiliğimden vazgeçemeyeceğimi söyledim ve karşılıklı anlaşarak istifamı verdim. Kanalımı çok seviyorum, beni hiçbir şekilde mağdur etmedi. Ben ne yaptığımın, paylaşımlarımın farkındayım. Dans gösterim de renkliydi, bunun farkındayım. Ancak dans ettim diye de tu kaka değilim” demişti.