Yolcu gibi bindi, dolmuş şoförünü silahla vurarak öldürdü

Pendik'te seyir halindeki dolmuş şoförü, yan koltuğunda oturan bir şahıs tarafından silahla vuruldu. Dolmuş şoförü, silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Yolcu gibi bindi, dolmuş şoförünü silahla vurarak öldürdü

Pendik ilçesi Yenişehir Mahallesi Reyhan Caddesi’nde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, dolmuş şoförü Servet Karaaslan, seyir halindeyken, yanında oturan kimliği belirsiz şahsın silahlı saldırısına uğradı. Uğradığı saldırı sonucu ağır yaralanan dolmuş şoförü, direksiyon  hakimiyetini kaybedince duvara çarptı. Saldırıyı gerçekleştiren silahlı saldırgan, iddiaya göre dolmuştan inip gri renkteki bir otomobile binerek olay yerinden hızlıca kaçtı. Servet Karaaslan ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

"3-4 el silah sesi duyduk”

Olay anına tanıklık eden çevredeki vatandaş Yasemin Tütün, ”Araç yoldan geliyordu, ben kaldırımdaydım. 1 el silah sesi duydum. Minibüs sendeleyerek sağa sola gitmeye başladı. Daha sonra iki el daha silah sesi duydum. Minibüs karşı duvara çarptı. Şoförün yanındaki camdan beyaz tişörtlü biri aşağıya atladı. Sonra gri renkte bir arabaya binerek olay yerinden kaçtı. 3-4 el silah sesi duyduk” dedi.