Bursaspor'un genç golcüsü Ali Akman transfer oluyor! İşte yeni adresi!

Performansı ile büyüleyen Bursaspor'un 18 yaşındaki genç golcüsü Ali Akman, transfer oluyor. Genç futbolcu anlaşma sağladı ve işte yeni adresi...

Bursaspor'un genç golcüsü Ali Akman transfer oluyor! İşte yeni adresi!

18 yaşındaki forvet futbolcu geçtiğimiz sezon forma şansı bulmaya başladığı Bursaspor A Takımı'nda bu yıl zirve yaptı. Akman'ın müthiş performansı dev kulüplerin dikkatinden kaçmadı. Ali Akman'ın yeni adresi belli oldu. Genç golcü yeni takımına 1 ay sonra imza atacak. İşte detaylar...

Bursaspor'un 18 yaşındaki genç golcüsü Ali Akman bu sezon performansı ile büyülüyor. 18 yaşındaki futbolcu attığı gollerin yanı sıra hırsı ile dikkat çekiyor..

Geleceğin en iyi Türk forveti olarak görülen Ali Akman'ın geleceği de merak konusu olurken genç futbolcunun yeni adresi netleşti.

Galatasaray'a transfer oluyor

Bu sezon 1. Lig'in flaş yıldızı haline gelen 18 yaşındaki forvet Ali Akman'ın Galatasaray'la anlaşma yapmasına sadece 1 ay kaldı. Avrupa kulüplerinden teklifler almasına rağmen önceliği Sarı-Kırmızılı kulübe veren genç yeteneğin mukavelesi sezon sonunda bitecek.

 1 Ocak 2021 itibarıyla  ön protokol imzalayabilecek

Galatasaray da, 1 Ocak 2021 itibarıyla Ali Akman'la ön protokol imzalayabilecek. Teknik direktör Fatih Terim'in kadrosunda görmeyi çok istediği golcü futbolcuyla şimdiden anlaşma imzalamak isteyen Sarı-Kırmızılılar, böylece yaz döneminde sadece yetiştirme tazminatı ödeyerek hem de daha fazla tecrübe kazanmış bir şekilde oyuncuyu renklerine bağlayabilecek.