Peru'dan Mekke'ye içsel bir yolculuk: Şaman

Asuman Büyüksoy'un yıllar içinde yaşadığı içsel serüvenine okuyucularını ortak ettiği "Şaman", Tara Kitap'tan çıktı.

Peru'dan Mekke'ye içsel bir yolculuk: Şaman

Kendimize ve yaşama bakış açımızı yeniden sorguladığımız pandemi sürecinde yayımlanan “Şaman, Asuman Büyüksoy’un yıllar içinde yaşadığı içsel serüvenine bizleri de ortak eden, kadim bilgeliğin ışığında parlayan bir rehber kitap olarak dikkat çekiyor.

Özellikle şifa ve enerji konularında yıllardır yaptığı araştırmalar ve deneyimleriyle kendi metodunu oluşturan Asuman Büyüksoy, Tara Kitap tarafından yayımlanan “Şaman”da, şamanlık yolculuğunu, en başından başlayarak tüm zorlukları ve mucizeleriyle okuyucuyla paylaşıyor.

Bu samimi anlatıda hem bir şamanın kendi yoluna tanıklık ediyor, Peru’dan Mekke’ye oradan dünyanın çakra merkezlerine uzanıyor hem de vorteks alanlarından ley hatlarına kadar pek çok kadim bilgiye ulaşabiliyorsunuz.

Asuman Büyüksoy okuyucuya, kendi olma yolunda erk hayvanları, frekanslar, enerji bedenleri ve tıkanmış çakralar için rehberlik ederek bir şamanın neler yapabileceğini gösteriyor.

Tekâmül yolculuğunda olan, kendisiyle yüzleşip maddi ihtiyaçlardan sağlığa kadar her şeyi kendi kontrol sistemi altına alarak “Yüce Güç”le tanışmak isteyenler için “Şaman” bir başucu kitabı olmayı vadediyor.

Peru'dan Mekke'ye içsel bir yolculuk: Şaman - Resim : 1