Pınar Altuğ bebeklere mama gönderilirken en büyük eksikliğe dikkat çekti!

Eşi Yağmur Atacan günlerdir deprem bölgesinde olan Pınar Altuğ, gelen yardımlarla ilgili konuştu. Güzel oyuncu, bebeklere mama gönderilirken en büyük eksikliğe dikkat çekti

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde yardımlarını esirgemeyen Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan takdirleri toplamıştı. Yağmur Atacan deprem bölgelerine gitmiş, Pınar Altuğ da depremzedelere gönderilen yardımlarla yakından ilgilenmişti. Altup bu kez bebeklere yapılan yardımlardaki eksikliğe dikkat çekti.

"KÖYLERE ULAŞMANIN TEK YOLU ARAZİ ARAÇLARI"

Pınar Altuğ paylaştığı videode kampçılara, arazi aracı olanlara seslendi. Altuğ, “Türkiye’nin dört bir yanından yardım malzemesi gidiyor. Bunlar depolarda toplanıyor. TIR’larla gidiyor ve depolarda toplanıyor. Bu TIR’lar köylere ulaşamıyor. Dolayısıyla köylere ulaşmanın tek yolu arazi araçları… Eğer arazi aracınıza sahipseniz, kampçılar off-road’çular hadi şimdi bizim zamanımız… Lütfen araçlarınızı alın… Elbette ki sivil toplum kuruluşları ile AFAD’la iletişime geçerek izinlerinizi alarak, lütfen gidin ve bu köylere yardım dağıtılmasını sağlayın. Çünkü ulaşamıyorlar” dedi.

"BİBERON YOK"

Altuğ bölgedeki bebekler için de yardım istedi ve “Çok fazla bebek var, mamaya ihtiyaç var ama gönderdiğiniz mamalar toz mamaysa biberon yok… Sıcak su yok. Dolayısıyla mümkün olduğu kadar kavanoz mam ve biberona ihtiyaç var. Kavanoz mamaların yanında da mutlaka kaşık… Bunları ne olur unutmayın” diye konuştu.