Pınar Altuğ son paylaşımıyla üzdü

Pınar Altuğ, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımıyla sevenlerini hüzünlendirdi.

Pınar Altuğ son paylaşımıyla üzdü

Koronavirüs salgını tüm dünyayı etkisi almışken Pınar Altuğ ve ailesi kendilerini evde karantinaya aldı. Kurallara uymak için olukça iyi bir çaba sarf eden Altuğ, uzun zamandır evde olmanın ve kalabalığa karışmamanın çözümünü ise geçtiğimiz günlerde buldu.

Pınar Altuğ son paylaşımıyla üzdü - Resim : 1

Son paylaşımıyla takipçilerini duygulandırdı

Bir karavan kiralayan Altuğ ailesi, kısa bir süre de olsa doğa ile iç içe olarak koronavirüsten uzak bir doğa tatili yaptı. Altuğ'un keyfi yerindeyken ise gelip çatan günle içi hüzün doldu. Pınar Altuğ, son paylaşımıyla takipçilerini de duygulandırdı.

46 yaşındaki Altuğ, 1999 yılında hayatını kaybeden annesi Selma Altuğ'u doğum gününde unutmadı.

Pınar Altuğ son paylaşımıyla üzdü - Resim : 2

''Keşke yanımda olsaydın"

Annesinin eski bir fotoğrafını yayınlayan oyuncu, paylaşımına, "Doğum günün kutlu olsun annem. Keşke yanımda olsaydın" notunu düştü.

Öte yandan sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Altuğ, yakın zamanda sarı saçlarından vazgeçti.

Yeni halini sosyal medya hesabından paylaştı

Yeni halini sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaşan Pınar Altuğ, ''Sürpriiiizzzzzzz ☺️☺️ yapsak mı yapmasak mı derken 😁 Canım @tamerdeger ellerine sağlık'' notuyla yeni halini paylaştı.

Pınar Altuğ son paylaşımıyla üzdü - Resim : 3

Sarı saçlarından vazgeçmekle kalmayan Pınar Altuğ, kakül de kestirdi

Yeni imajıyla birçok beğeni alan Pınar Altuğ'a eski dostu Ebru Cündübeyoğlu, ''Çok güzel olmuş'' yorumunu yaptı.

Ayrıca Pınar Altuğ, geçtiğimiz günlerde Bebek'te görüntülenmişti. Koronavirüs pandemisiyle ilgili konuşan oyuncu, şunları söylemişti:

"Bol bol kızım, eşim ve arkadaşlarımla evin bahçesinde vakit geçiriyorum. Sokakta oturmaktan canımız çıktı artık. En kalın kazaklar, montlar ve sosyal mesafe ile oturuyoruz."

"Amaç insanları biraz olsun eğlendirmekti''

Pandemi döneminde paylaştığı videolarla takipçilerini eğlendiren Pınar Altuğ, "Amaç insanları biraz olsun eğlendirmekti. Benim de beklemediğim kadar ilgi oldu" şeklinde konuşmuştu.

Su ile ilgili konuşan Altuğ, kızının küçükken babası Yağmur Atacan'a benzediğini ancak zamanla kendisinin havasını aldığını ifade etmişti.

''Küçükken daha çok babasına benziyordu''

Oyuncu, "Küçükken daha çok babasına benziyordu. Büyüdükçe daha çok benim havamı almaya başladı. Aslında halasının kopyası. Baba ile hala çok benziyor" ifadelerini kullanmıştı.

Kızının içerik seçimleri konusunda hassas davrandığını söyleyen Altuğ, şu ifadeleri kullanmıştı:

''Benim kızım hala yetişkinler için olan televizyon programlarını seyretmiyor. YouTube'dan en çok seyrettiği şey; Çocuklar Duymasın.''

''Bunun dışında takip ettiği birkaç tane YouTuber var. Kullandığı alette güvenli internet var. Öyle kafasına göre her şeye giremiyor. Benim de gözüm üstünde. Bu konuda sürekli tepesindeyim.''