Pınar Deniz katıldığı YouTube kanalında sorulan sorulara samimi cevaplar verdi

Son döneme damga vuran Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz özel hayatı hakkında bilinmeyenleri anlattı. Youtube kanalına konuk olan güzel oyuncu Deniz, "Arap kökenli olduğum için çocukken Türkçe'yi bilmiyordum." açıklamasının devamında samimi itiraflarda bulundu.

Pınar Deniz katıldığı YouTube kanalında sorulan sorulara samimi cevaplar verdi

Yargı dizisi ile hayran kitlesini genişleten güzel oyuncu L’Officiel dergisinin YouTube kanalına konuk oldu. Çocukluğu hakkında sorulan sorulara samimi cevaplar verdi. Samimi açıklamalarıyla sevenlerini şoke eden başarılı oyuncu Arap kökenli olduğu için Türkçe'yi geç öğrendiğini belirterek çocukluk anısından bahsetti.

Pınar Deniz katıldığı YouTube kanalında sorulan sorulara samimi cevaplar verdi - Resim : 1

'Ötekileştirilmemek için'

"Arap kökenli olduğum için çocukken Türkçe bilmiyordum Arapça konuşuyordum. 5. katta oturuyorduk ve ben anneme 'Anne' diye seslenemediğim için arkadaşlarımın yanında ötekileştirilmeyeyim diye utanıyordum. 5. kata çıkıyordum sürekli 'Mama' dememek için. Öyle bir çocukluğum geçti. " açıklamalarında bulundu. 

Pınar Deniz katıldığı YouTube kanalında sorulan sorulara samimi cevaplar verdi - Resim : 2

'İyi ki bu işin içindeyim'

Oyuncu olmak istediğini söylediğinde ailenden nasıl bir tepki aldın? sorusu sorulunca güzel oyuncu Pınar Deniz; "Oyuncu olmak istemiyordum. İdealist kafa yapısına sahiptim. Dış görünüşümle bir işin içinde var olmak istemiyorum. Üretebildiğim işim olsun istiyordum. Bunun bir yargı olduğunu farkettim şuan. Doğu kültüründen kaynaklı ailemin çok sıcak bakmayacağını düşündüm. Oyunculuğa başladıkça babamın yüzündeki gururu görünce iyi ki bu işi seçmişim diyorum. İyi ki bu işin içindeyim yoksa başka bir iş yapamazdım. Ailem şuan gayet memnun." cevabını verdi.

Pınar Deniz katıldığı YouTube kanalında sorulan sorulara samimi cevaplar verdi - Resim : 3

'Her işi en iyi yapmalıyım'

Gelecek için şarkının içinde bulunduğu bi proje düşünüyor musun? sorusu sorulduğunda; "Müziğin olduğu her alanda olma ihtimalim çok yüksek. Müzikal teklifleri de geldi. Ama ben bir işi en iyisiyle yapmayı seviyorum. Önce oyunculuk alanında yerleşik hayata geçeyim sonrasında müzikle alakalı bir şeyler yapacağım." dedi.

Pınar Deniz katıldığı YouTube kanalında sorulan sorulara samimi cevaplar verdi - Resim : 4

'Artık Türkan Şoray sınırlarımı kaldırdım'

Sınırları sorulan oyuncu; "İlk oyunculuğa başladığımda öpüşme sahnesi bile çekmem dedim. Vizyonu genişlettikçe öyle bir sınırım kalmadı." ifadelerini kullandı.

Pınar Deniz katıldığı YouTube kanalında sorulan sorulara samimi cevaplar verdi - Resim : 5

'Herkes istediğini yapabilir'

Estetik hakkındaki düşünceleri sorulan güzel oyuncu Deniz; "Kuracağım bütün cümleler 'bence', insanlar kendini nasıl mutlu hissediyorsa o halde olmalı. Benim doğallık takıntım var bir şey yaptırmayı şuan düşünmüyorum. Ama yaptırabilirim. Mesela Nicole Kidman estetik müdahalelerle o kadar plastik hale dönüşmüş ki ben artık izleyemiyorum. " ifadelerini kullandı.