Birbirlerine nasıl tokat attıklarını anlattı

Vatanım Sensin dizisinde birlikte rol alan Pınar Deniz ile Miray Daner arasındaki tokat atma olayı herkesi şaşırttı. Pınar Deniz, katıldığı programda birbirlerine nasıl tokat attıklarını anlattı.

Birbirlerine nasıl tokat attıklarını anlattı

Pınar Deniz, İbrahim Selim ile Bu Gece adlı YouTube programına katıldı. Deniz, rol arkadaşı Miray Daner ile birbirlerine tokat attığı sahne hakkında açıklama yaptı. Son olarak Netflix'de yayımlanan Aşk101 adlı dizide rol alan Pınar Deniz, İbrahim Selim ile Bu Gece YouTube programında samimi açıklamalara imza attı. 26 yaşındaki başarılı oyuncunun, Miray Daner ile 'tokat sahnesi' ise en dikkat çekenlerden biri oldu.

İlk olarak karantina sonrası yeni normal hayatını anlatan Deniz, şunları söyledi:

'Yeni normal' diye bir şeyin olmasına inanmıyorum. Sokakta herkes maskeli. İlk önce çok kötü hissettim kendimi, üzüldüm. Sonra bunun olması gerektiğini algıladım. Karantinada çok yemek yedim, uyku düzenim bozuldu, spor yapmadım, kitap okuyabildim, film izlemeye odaklanamadım.

"Vatanım Sensin" dizisinin kendisi için özel olduğunu belirten Deniz, "Benim oyunculuk algımın ilk başladığı diziydi. İşe başladığımda o kadar heyecanlıydım ki... Yönetmenlere 'Osmanlıca öğrenebilirim' demiştim" ifadelerini kullandı.

Rol arkadaşı Miray Daner ile birbirlerine tokat attığı sahne hakkında açıklama yapan Pınar Deniz, "Birinci bölümde onunla tokat sahnemiz vardı ve her provada birbirimize tokat atıyorduk. Kıpkırmızı olduk. Yönetmen geldi dedi ki 'Ne yapıyorsunuz ve neden yapıyorsunuz?' Elimin, ayağımın titrediği sahneler vardı" şeklinde konuştu.

Deniz, "Estetiğin var mı?" sorusuna "Bir tek dişlerimi yatırdım. Kaşlarımı dahi hiç aldırmadım. Eski bir fotoğrafım var, tombalak olduğum... Dolgu yaptırdığımı söylemişler. Halbuki kiloluyum orada" şeklinde yanıt verdi.

Birbirlerine nasıl tokat attıklarını anlattı - Resim : 2
Pınar Deniz

Pınar Deniz kimdir?

Sevilen oyuncu Pınar Deniz, 10 Kasım 1994 tarihinde İstanbul' da dünyaya gelmiştir. Genç oyuncu başarısı ve güzelliği ile dikkatleri üzerine toplamaktadır. Pınar Deniz, İstanbul Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur. Çocukluğundan beri oyuncu olma hayalleri kuran Pınar Deniz, oyunculuk eğitimi de almıştır.

İlk oyunculuk deneyimi olan ve 2014 yılında yayınlanan Sil Baştan adlı dizide Evrim karakterini canlandırmıştır. Şarkıcı Murat Dalkılıç'ın Yani adlı şarkısının klibinde oynamıştır. İzlenme rekorları kıran bir dizi olan Vatanım Sensin adlı dizide gözü yükseklerde olan Yıldız karakterini canlandırmıştır.