Ünlü modelden dikkat çeken açıklamalar: Her yerde seks yapan insanlar vardı!

Eski bir Playmate yani Playboy dergisi orta sayfa güzellerinden Jenna Bentley, Playboy dergisin kapak yüzü oldu. Jenna, Hugh Hefner'ın Cadılar Bayramı partilerinin perde arkasında yaşananları anlattı: Partide her yeri boya ile kaplı ve her yerde seks yapan insanlar vardı.

Ünlü modelden dikkat çeken açıklamalar: Her yerde seks yapan insanlar vardı!

Playboy dergisinin kurucusu Hugh Hefner'ın Cadılar Bayramı partilerinin perde arkası aydınlandı. Jenna Bentley, Cadılar Bayramı partilerinde vücutlarının boya ile kaplandığını ve her yerde seks yapan insanlar olduğunu söyledi. Bentley ayrıca, seks yapan insanlar arasında ünlü yüzlerin de bulunduğunu ve bu insanları sek yaparken seyrettiklerini ekledi.

Ünlü modelden dikkat çeken açıklamalar: Her yerde seks yapan insanlar vardı! - Resim : 1

Hefner'ın sadece arkadaşları ile kutlamak için oluşturduğu partiler zamanla  birçok ünlünün de katıldığı kutlamalara dönüştü.

Ünlü modelden dikkat çeken açıklamalar: Her yerde seks yapan insanlar vardı! - Resim : 2

Jenna Bentley, Hugh Hefner ile erkek arkadaşının daveti üzerine gittiği bir partide tanıştı. Hugh Hefner Jenna Bentley'e şenliklere katılmak için çıplak vücudunu bir kelebek gibi boyamak isteyip istemediğini sorduğu öğrenildi.

Ünlü modelden dikkat çeken açıklamalar: Her yerde seks yapan insanlar vardı! - Resim : 3

Instagram takipçileriyle seksi içerikler paylaşan Jenna, "Her şey beni büyüledi, her detay mükemmeldi ve hiçbir masraftan kaçınılmadı. Parti başlamadan önce Hef ile tanıştım ve bana vücudumu boyayarak dahil olmak isteyip istemediğimi sordu. Açıkçası 'evet' dedim, olağanüstü hissettim.”

"Boyanırken çırılçıplaktım"

O sırada 18 yaşında olan Jenna, etkinliğe hazırlanmak için vücudunu boyamak için dört saat harcamak zorunda kaldığını itiraf etti:

"Herkes çok profesyoneldi ama ben  boyanırken orada tamamen çırılçıplak durmak zorunda kaldım. Tamamen çırılçıplaktım, vücudumda kıl yoktu ve kostüm çok karmaşıktı. Her yerinde minik mücevher ayrıntıları vardı. Terlemekten ve boyanın çıkmasından veya üzerine bir şey dökülmesinden çok endişelendim ama olmadı. Her şey mükemmeldi.

Herkesin farklı kostümleri vardı ve kostümler ile evin görüntüsü de tamamen değişti. Her yerde seks yapan insanlar vardı. Mağaralarda, havuzda hatta balkabağı tarlasında bile bir çiftin bunu yaptığını gördüm."

Ünlü modelden dikkat çeken açıklamalar: Her yerde seks yapan insanlar vardı! - Resim : 5

Jenna, şöyle devam etti:

“Orada ünlü müzisyenler, politikacılar ve ünlüler vardı. Çok eğlenceliydi. Keşke duvarlar konuşabilseydi. Diğer Playboy Tavşanları da çok sevimliydi, çok eğlendim."

"Kadınlara ilgi duyduğumu anladım"

Jenna, bu partinin kendisi için özellikle unutulmaz olduğunu çünkü kendi cinselliği hakkında bir farkındalık yarattığını belirtti:

"O kadar yoğun bir deneyimdi ki, kadınlara ilgi duyduğumu ilk kez gerçekten anladım. O geceye kadar hep heteroseksüel olduğumu düşünürdüm, genç yaşlardan itibaren kadınlara çekicilik duyardım ama bunun sadece onların güzel olduklarını ve onlara benzemek istediğimi dşünmekten ibaret olduğunu sanıyordum."

Ünlü modelden dikkat çeken açıklamalar: Her yerde seks yapan insanlar vardı! - Resim : 6

Hefner, ölmeden önce konağı satmıştı, ancak 91 yaşında ölene kadar orada yaşamasına izin verildi. Konak, yağmacılar tarafından çürümeye ve hırsızlar tarafından soyulmaya terkedildi. Ancak konağın büyük bir tadilattan geçtİği öğrenildi.