Playboy modeli Anna Stupak köpeğine bakın ne yaptı! Eleştirilerden kurtulamadı

Bir fotoğraf çekimi için köpeğiyle kameralar karşısına geçen Playboy modeli Anna Stupak, köpeğinin tüylerini turuncuya boyadı. Bunun üzerine sosyal medya kullanıcılarından Stupak'a birçok tepki geldi. Ünlü model, tepkilere 'boyanın güvenli olduğunu' söyleyerek karşılık verdi.

Playboy modeli Anna Stupak köpeğine bakın ne yaptı! Eleştirilerden kurtulamadı

Ünlü model Anna Stupak, bir fotoğraf çekiminde köpeği ile kameralar karşısına geçti. Stupak'ın 949 bin takipçisi bulunan sosyal medya hesabında kırmızı bir arabanın üzerinde poz veren köpeğinin fotorafını “Benim küçük pilotum” notu ile paylaştı. Fotoğrafı gören sosyal medya kullanıcıları, köpeğin tüylerinin turuncuya boyandığını görünce Anna Stupak'a tepki gösterdi. Eleştirilerina ardı arkası kesilmezken Stupak'tan eleştiri yapanlara yanıt geldi.

Playboy modeli Anna Stupak köpeğine bakın ne yaptı! Eleştirilerden kurtulamadı - Resim : 1

Eleştiri yağmuruna tutuldu

Birçok sosyal medya kullanıcısı gönderiden memnun kalmadığını ifade etti. Stupak’ın takipçilerinin büyük bir kısmı “Hayvan kürkünü başka bir renge boyamanın tabiata aykırı olduğunu” ifade etti.

Kimsayal boyanın hayvanın tüyleri üzerinde olumsuz etkilere neden olabileceğini söyleyen kullanıcılar aynı zamanda özgür irade dışında bu eylemin gerçekleştirildiğini belirtti. Hayvan haklarına müdahale olarak yorumlar hareket takipçilerini kızdırdı.

5 bin sterlin harcadı

Yapılan eleştirilere, boyanın güvenli olduğu ve köpeğe hiçbir zarar vermediği konusunda güvence aldığını söyleyerek karşılık veren Stupak, bu işlem için 5 bin sterlin (yaklaşık 70 bin TL) harcadığını ekledi.  Stupak, “Köpeğin tüylerini ortaya çıkartan bir boya. Çünkü aslında zaten neredeyse turuncu renkte. Cildine zarar vermemek için her şey büyük bir sorumlulukla yapıldı. Köpeğim çoğu insandan daha iyi bakılıyor” dedi.