Playboy modelinin fil ile imtihanı

Playboy modeli Francia James, hayvanat bahçesinde karşısına çıkan fili sevmek istedi ancak filin niyeti başkaydı. O anlar cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Ünlü playboy modeli Francia James Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Güney Carolina eyaletindeki Myrtle Beach Safari parkını ziyaret etti. Gezi sırasında dev bir fille karşılaşan Francia James, hayvanın yanına yaklaşarak sevmek ve birlikte fotoğraf çektirmek istedi ancak fil kendisine 'aşırı' ilgi gösterince kaçmak zorunda kaldı.

Francia James'in yaklaşık 2.2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı video izleyenleri güldürdü. Videoda dev bir filin yanına yaklaşan James, hayvana sarılmak istiyor ancak fil hortumu ile Playboy güzelinin memelerini taciz etmeye başlıyor. Önce eliyle filin hortumunu iten James, kurtulamayacağını anlayınca geri çekilmek zorunda kalıyor.

Filin ilk tepkisinin ardından, "Ne yapıyorsun?" diye bağıran seksi güzel, yüksek güçte bir vakumun takılı olduğu iri bir adamın eli gibi olduğunu ifade ederek yaşadığı anının keyifli olduğunu söyledi.