Karakolda çoklu ilişki skandalı! Kadın polis her şeyi açık açık anlattı: "Grup cinsel ilişkiye davet etmek için..."

Amerika Birleşik Devletleri’nin Tennessee bölgesinde görev yapan Maegan Hall isimli bir polisin karakolda 6 memurla aynı anda ilişki yaşaması ülkede büyük yankı uyandırmıştı. Skandaldan sonra kadın polis ilk kez konuştu. Her şeyi açık açık anlattı.

Karakolda çoklu ilişki skandalı! Kadın polis her şeyi açık açık anlattı: "Grup cinsel ilişkiye davet etmek için..."

Amerika Birleşik Devletleri’nin Tennessee bölgesinde görev yapan Maegan Hall isimli kadın polis memuruna 6 meslektaşı ile aynı anda ilişki yaşadığı iddiaları üzerine soruşturma başlatılmıştı. 

 Dedektif Seneca Shields tarafından yürütülen soruşturmada her şey didik didik edildi. Memurlar arasındaki mesajlaşmalar, görev başındayken buluşmalar ve iş dışındaki partilerin hepsi incelendi. Yapılan incelemeler sonucu kadın polisin aynı karakoldan 6 polis ile cinsel içerikli mesajlaşmalar ve cinsel ilişki yaşadığı tespit edildi. 

HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ

Hall’un konuyla ilgili ifadesi de ortaya çıktı. Hall, “Ben ve eşim bir boşanmanın içindeydik ve bu iş ortaya çıkınca bir anda kontrolden çıktı. Ben salakça davrandım ama sanırım mesai arkadaşlarım sadece sevişmek istiyordu” dedi.

Çavuş Lewis Powell ile birçok kez mesai saatleri içinde cinsel ilişkiye girdiğini söyleyen Hall, “Bu ilişkim çok toksikti. Ben ayrılmak istedim ama o kendini öldürmekle tehdit etti. Ben daha sonra ona başkasıyla görüştüğümü söyleyerek ilişkiyi bitirdim” ifadesini kullandı.

İş arkadaşları Larry Holladay ile de ilişkiye girdiğini ve polis memuru Patrick Magliocco ve eşiyle de aynı  anda seviştiğini söyleyen kadın, birbirimizi çıplak fotoğraflarımızı da gönderdik” dedi.

Eşi Jed’i de grup cinsel ilişkiye davet etmek için bir oyun yaptıklarını fakat eşinin bundan rahatsız olduğunu söyleyen Hall, “Çavuş Ty McGowan ve eşiyle de birlikte olmak için onu ikna etmeye çalıştım ama Jed kabul etmedi” ifadesini kullandı.